Posebna spomladanska velikonočna ponudba

Skočite naravnost v pomlad z novimi Synergyjevimi promocijskimi artikli! Od 3. do vključno 5. aprila lahko pridobite dobropis za naše promocijske artikle. Za vsakih 250 EUR naročila Synergyjevih izdelkov boste prejeli 25 EUR dobropisa za nakup svojih najljubših Synergyjevih promocijskih artiklov.

Za prejem dobropisa morate med 3. do vključno 5. aprilom naročiti izdelke prek spletne trgovine ali elektronske pošte službe za pomoč uporabnikom. Po uspešno oddanem naročilu se boste lahko maja obrnili na naše prijazne uslužbence v službi za pomoč uporabnikom, ki vam bodo pomagali do dobropisa za nakup promocijskih artiklov. Zakorakajte naravnost v velikonočne praznike in se ob veliki noči oskrbite s Synergyjevimi izdelki.

Potrebujete primer? 
1. Jana 5. aprila naroči izdelke prek spletne trgovine. Njeno naročilo znaša 640 EUR.
2. Prejme 50 EUR dobropisa za nakup promocijskih artiklov v majskem naročilu. Jana se obrne na službo za pomoč uporabnikom, kjer ji pomagajo izkoristiti dobropis.

Opomba
- Za to promocijo je treba naročiti izdelke v vrednosti najmanj 250 EUR.
- Naročila je treba oddati prek spletne trgovine ali z elektronsko pošto službi za pomoč uporabnikom v zgoraj omenjenem času promocije. Prek službe za pomoč uporabnikom oddana naročila bomo obdelali v torek, 6. aprila. 
- Opozarjamo vas, da za promocijo ne veljajo autoship naročila, 3+1 paketi, kompleti z DNK testom in večji (bulk) paketi, za katere ne velja kvalifikacijski volumen. 

Dobropis za nakup promocijskih artiklov se izkoristi prek službe za pomoč upo.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam