Proslavljamo Dan Zemlje

Bliža se Dan Zemlje in za trenutek se bomo posvetili izjemnim darovom, ki nam jih narava podarja vsak dan. Smo globalno podjetje za zdravje in wellness, naša misija pa je najti in pridobiti najčistejše in najučinkovitejše sestavine na svetu. Smo tudi strokovnjaki za zelišča in se zavedamo, da so naše izjemne sestavine plod darežljive matere Narave. Ponuja nam neusihajoče darove, ki nam vsem omogočajo, da živimo zdravo, vitalno življenje.

Prisegamo na čistost in vemo, da moramo z našimi naravnimi izdelki ravnati previdno, da ohranimo njihovo potentnost. Zato se držimo striktnih postopkov za zagotavljanje kakovosti, s katerimi zaščitimo in še povečamo moč delovanja že tako izjemno učinkovitih sestavin. Ko proizvajamo, pakiramo in testiramo kakovost, s tem zagotavljamo učinkovitost naših naravnih izdelkov.

Synergy na današnji dan Zemlje še naprej podpira naš planet z okolju prijaznimi pobudami. Zavezal se je zagotavljati bolj zelene rešitve, ki gredo z roko v roki z našimi vrhunskimi wellness izdelki, katere segajo vse od trajnostnega pridobivanja sestavin do uvajanja okolju prijaznega pakiranja izdelkov. S posodobitvami podpiramo programe za recikliranje, odlagamo manj odpadkov na odlagališča, zmanjšujemo izpuste toplogrednih plinov in porabo fosilnih goriv. Edino prav je, da se naravi oddolžimo za vse, kar nam daje.  

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam