Utiranje poti za zgodovinsko leto v EvropiStewart Rutter, podpredsednik prodaje 

Ko pričakujemo pomlad, vidimo, kako se dnevi daljšajo in čutimo, kako se dviga temperatura. To je čudovit čas leta, ki prinaša optimizem in navdušenje nad živjenjem. To vsekakor občutim v svojem lastnem življenju in to zagotovo čutim v našem Synergy poslu.

Stewart Rutter, podpredsednik prodaje 
Leto 2014 se je začelo z nekaterimi velikimi dogodki in dejavnostmi, ki so številne od nas zbrale, da bi ustvarili vizijo in določili smer za prihajajoče leto. Z našim vsakoletnim dogodkom Legacy Retreat smo začeli na Havajih. Tak dogodek  vedno zbere naše najuspešnejše vodje iz celega sveta, da v čudovitem okolju praznujejo naše dosežke in nas navdušijo nad tem, kar prihaja. Zelo rad sem z njimi in rad čutim njihovo veselje in ljubezen do našega posla. Zelo mi je všeč, da povsod po svetu življenja spreminjamo na bolje. Ni boljšega načina, kot začeti novo leto tako, da teden dni preživimo z našimi predanimi vodji v takšnem okolju, kot so Havaji.

Nadaljevali smo z našimi področnimi in državnimi kickoff dogodki, kjer smo predstavili nove programe, spodbude in promocije. V Nemčiji, na Norveškem in na Finskem smo bili priča odličnemu usposabljanju in motivaciji, ki ju je nudil Dan Higginson, ustanovitelj Synergyja. Uspešni dogodki so se odvijali tudi v Dublinu, v Londonu, v Španiji in na Poljskem. Naši zadnji kickoff dogodki so se odvijali na najnovejšem in najhitreje rastočem trgu, in sicer v Italiji. Zbralo se je več kot tisoč ljudi, da bi slišali zgodbo o Synergyu in se veselili razburljivih novic in ciljev za leto 2014.


To leto je za Synergy v Evropi lahko zgodovinsko leto! Z veliko dela in predanosti smo postavili temelj za pospešeno rast in uspeh v letu 2014. Na vseh trgih smo vpeljali 2x2 bonus, celoletno spodbudo, ki bo vsekakor pomagala pospešiti zaslužke in jih podvojiti preko stalnega rekrutiranja in sponzoriranja. Oznanili in predstavili smo program Barcelona Top 100 promotion, ki s točkovnim sistemom nagrajuje nenehno dejavnost in gradnjo posla. Tisti, ki bodo z uspešnim poslom spadali v skupino Top 100 point earners, bodo prejeli denar za potovanje in na srečanju, ki bo septembra v Barceloni, priznanje za svoje delo.

Ko že govorimo o srečanju v Barceloni - bo to tak dogodek, kot ga v Evropi še ni bilo. Predstavili bomo nove izdelke in programe, ki bodo zagotovo navdušili vse navzoče. Predstavili vam bomo svojo vizijo za prihodnost Synergyja, vizijo, ki vam bo potrdila, da sodelujete s pravim podjetjem. Če si zares želite uspeti, boste to pokazali z zgledom in se udeležili srečanja v Evropi, ki bo v čudoviti Barceloni v Španiji. In ne samo, da se boste kot vodja dogodka udeležili, temveč boste s seboj pripeljali tudi svoj tim.

Zelo mi je všeč navedek o vodenju:  »Če vaša dejanja navdihnejo druge, da več sanjajo, se več učijo, da naredijo in postanejo več, ste vodja.«

Prepričan sem, da vam bo evropsko srečanje v Barceloni pomagalo, da boste vse to tudi dosegli. Ne izpustite ga! 

Kot podjetje še nikoli nismo bili bolj optimistični in navdušeni nad prihodnostjo, kot smo sedaj, in imamo razloge, da se tako počutimo! Naš svetovni posel še naprej raste ter privlači vse več sijajnih ljudi k poslanstvu našega podjetja, ki je  »Pustimo pečat«. Zahvaljujemo se vam za predanost in trud, ko kot posamezniki in skupine gradite svoj Synergy posel. Še posebej pa se vam zahvaljujemo za to, na kakšen način vsakodnevno predstavljate naše podjetje. Veselim se skorajšnjega srečanja z vami!

Z najlepšimi željami,

Stewart

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam