Prihranite s samodejnim pošiljanjem - autoshipom

Samodejno pošiljanje igra pomembno vlogo pri vseh rastočih Synergy poslih. Ta dragocen program omogoča dostopnost, stabilnost in sedaj tudi manjše stroške za tiste, ki imajo resen namen, da bi si ustvarili dolgoročne, stalne prihodke.

Zaradi vse večjih proizvodnih stroškov mora podjetje Synergy prvič v devetih letih zvišati cene, toda iz hvaležnosti našim vdanim mesečnim naročnikom samodejnega pošiljanja, bodo cene izdelke za te posameznike ostale enake.

S 1. majem 2014 se bodo Synergyjevi izdelki podražili za 10 %, toda tisti, ki ste naročeni na samodejno pošiljanje Synergyjevih izdelkov, jih boste še naprej prejemali  po njihovih dosedanjih nižjih cenah. Trenutno je 90% članov po Evropi naročenih na samodejno pošiljanje, zato je to še večji razlog, da ostalih 10% članov poučite o pomembnosti tega programa. 

Za tiste, ki samodejnega pošiljanja še ne poznate: to je brezplačna storitev, ki vam omogoča, da vsak mesec  samodejno na dom prejmete izdelke po svoji izbiri. Naročilnico se lahko prilagodi glede na vaše želje in jo lahko spremenite tako pogosto, kot želite. 

Če se želite prijaviti na samodejno pošiljanje in še naprej prejemati kakovostne izdelke po enaki, nižji ceni, preprosto naložite Synergyjev obrazec za aktivacijsko naročilo in samodejno pošiljanje, ga izpolnite in sledite navodilom za pošiljanje obrazca na klicni center za pomoč uporabnikom.

Ne čakajte, prijavite se na samodejno pošiljanje in prihranite pri cenah Synergyjevih izdelkov!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam