NA VOLJO SO TRIJE NOVI IZDELKI!


Čakanja je konec! 

Paketke SLMsmart nadomestka obroka, e9 in ProArgi-9+ lahko sedaj kupite na spletu in pri zastopniku v klicnem centru za pomoč.

KLIKNITE TUKAJ in sedaj kupite te zelo zaželene izdelke!

Ravno smo končali srečanje 2014 v Barceloni, kjer smo predstavili te izdelke. V primeru, da ste srečanje zamudili, bomo sedaj na kratko povzeli, kaj vse je na voljo.

SLMsmart nadomestek obroka


Najsi želite shujšati ali ohraniti trenutno težo, vam bo nadomestek obroka, okusna mešanica z okusom vanilije, pomagal, da boste dosegli vaše cilje glede izgube telesne teže.  Vsebuje 26 gramov visokokakovostnih proteinov, ki vas bodo nasitili in vam dali energijo, ki jo od vas zahteva dan. 

Če želite izvedeti več, kliknite tukaj.

E9Ta mešanica za pripravo energijske pijače z okusom ananasa in kokosa vsebuje kofein, ki izvira iz naravnih sestavin, je brez sladkorja in ima le 20 kalorij (1 porcija).    Vsebuje tudi L-arginin in vitamine, kot sta B12 in B6.

Če želite izvedeti več, kliknite tukaj.

Paketki izdelka ProArgi-9+  z okusom citrusov in jagodičevjaSynergyjev izdelek ProArgi-9+, ki ga poznate in imate radi, je sedaj na voljo v priročnih paketkih. Sedaj jih lahko zlahka ponudite ali pa jih vzamete s seboj.  Še bolje, formula je oplemenitena, da bi vam nudila še močnejše zdravilne učinke.
Če želite izvedeti več, kliknite tukaj.

Če želite izvedeti več, kliknite tukaj.


Ukrepajte takoj in te izdelke ponudite drugim! Opazujte, kako vaš posel cveti in dajte drugim dar boljšega življenja.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam