Sprejmite izziv SLMsmart Activation!

Vaš poslovni potencial se je pravkar povečal. SLMsmart nadomestek obroka je uradno na voljo na vseh trgih in vam sedaj ponuja delež v tej panogi, k vašemu poslu pa vabi nove stranke in distributerje. Velika rast je dosegljiva, Synergy pa vas bo nagradil, ko se boste trudili, da bo ta rast postala realnost.


Predstavljamo vam izziv SLMsmart Activation! Med 1. oktobrom, 2014, in 28. februarjem, 2015, bo Synergy plačal dva različna bonusa tistim članom, ki aktivno sponzorirajo in gradijo svoj posel z 200 ali 500 CV SLM Smart Activation paketi.

1. bonus: SLMsmart Activation bonus

Za vsake 3 nove distributerje/kupce, ki jih sponzorirate, vas bo Synergy nagradil s SLMsmart Activation bonusom v vrednosti €100. Ta bonus se bo izplačal za vsake tri nove posameznike, ki jih boste sponzorirali z istim paketom - omejitev glede tega, kolikokrat lahko zaslužite s SLMsmart Activation bonusom vsak mesec, ni.

Če sponzorji želijo prejeti SLMsmart Activation bonus, MORAJO obrazec za izziv SLMsmart Activation s podatki skupine oddati klicnemu centru za pomoč uporabnikom.

→ Obrazec za izziv SLMsmart Activation

Opomba: SLMsmart Activation bonus se izplača samo takrat, ko uspešno sponzorirate po tri posameznike.  

2. bonus: SLMsmart Challenge Bonus

Svoje novo sponzorirane člane spodbudite, da sodelujejo v 90-dnevnem izzivu, in da po aktivacijskem naročilu dva meseca zapored opravi nakup vsaj enega 120 CV Autoship SLMsmart paketa, pa vam bo Synergy izplačal SLMsmart Challenge bonusa v vrednosti  €200.

Če sponzorji želijo na koncu 90-dnevnega obdobja prejeti SLMsmart Challenge bonus, MORAJO obrazec za izziv SLMsmart Activation oddati  klicnemu centru za pomoč uporabnikom.

→ Obrazec za izziv SLMsmart Activation

Spodbudite vse, da sprejmejo 90-dnevni izziv, in poskusijo zdravo dieto in vzdrževanje telesne teže.

Primer: Eric ima dve skupini po tri ljudi, ki jih je sponzoriral z 200 CV SLMsmart Activation paketi. Ena skupina je naročila prvotni aktivacijski paket, vsi trije člani pa so dodatno naročali še naslednja dva meseca. Druga skupina je naročila prvotni aktivacijski paket, vendar sta le dva posameznika v naslednjih dveh mesecih naročila 120 CV pakete in zaključila 90-dnevni izziv. Eric je za prvo skupino zaslužil €300, za drugo pa €100. Žal pa ni prejel SLMsmart Challenge bonusa v višini €200 za drugo skupino.


Opozorilo:
  • Če se posameznik v eni od vaših trojic odloči, da bo izziv prekinil, ga lahko nadomestite s posameznikom, ki se je prijavil za SLMsmart Activation paket in še ni v trojici. Če želite v eno od vaših trojic vključiti novega posameznika, morate izpolniti obrazec za izziv SLMsmart Activation.
  • Vsak posameznik, ki ga prijavite za izziv, mora biti naročen na samodejno pošiljanje.
  • Pri samodejnem pošiljanju morate naročiti vsaj 120CV, da se kvalificirate za SLMsmart Activation Challenge bonuse.
Ta bonus ne pozna meja! Več skupin po tri kot jih vpišete in obdržite v SLMsmart izzivu celo 90-dnevno obdobje, bolj srečen bo vaš bančni račun.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam