S Synergy izdelki potiskamo meje telesnih zmogljivosti


Če bi ju pred petimi leti vprašali, ali bi lahko prehodila 70 kilometrov in osem dni preživela v divjini, bi si mislila, da ste nori, ker ste sploh pomislili na kaj takega.

Toda pred nekaj tedni sta Salme Ala-Heikkilä in Reijo Ojanen, par star približno petinšestdeset let, dosegla to, kar se jima je nekoč zdelo nemogoče. Pred mnogimi leti sta Salme in Reijo redno šla na pohode, vendar zaradi težav z zdravjem s tem hobijem nista mogla nadaljevati.  Sedaj pa je pohod nekaj, česar se oba zelo veselita.

Iz svojega domačega kraja Tampere na Finskem sta odpotovala 14 ur stran do Utsjokija, kjer sta blizu meje z Norveško odkrila čudovite reke in gričevja. Blizu mesta Tampere je Kaldoaivi, področje divjine, od koder sta Salme in Reijo krenila na pot.

Nahrbtnika sta bila pripravljena, Salmejin je tehtal 18 kilogramov, kar je skoraj eno tretjino njene telesne teže, Reijov nahrbtnik, v katerem je bilo nekaj Synergy izdelkov, pa je tehtal 26 kilogramov.

»Niti pomislila nisva, da bi izdelke pustila doma,« je rekel Reijo. »Ni bilo težko vzeti dodatnih stvari, saj sva jih potrebovala. Vredno jih je bilo nositi, ker so nama pomagali skozi pustolovščino.«

Trdita, da nikoli nista bila športnika ali zelo aktivna človeka, zlasti zadnje desetletje, saj je telovadba zanju postala pravi napor. Toda rada imata naravo in možnost, da se umakneta od ljudi, elektronskih naprav in mestnega hrupa. Lahko se odpočijeta, poslušata ptičje petje in si ponovno nabereta energije, ki jima je v vsakdanjem življenju primanjkovala.

»V naravi uživava in čudovito je, da sva lahko imela s seboj naravne izdelke, ki so nama dali potrebno energijo, da sva lahko naredila to 70-kilometersko pot.

Zahvaljujoč Synergy izdelkom nameravata Salme in Reijo narediti ta osem dnevni pohod vsakoletno tradicijo. Njuno enkratno zdravje jima omogoča to, da v življenju izkoristita dneve in trenutke, da sta vsak dan polna energije in navdušenja. Ko Synergy predstavita ljudem, ki jih srečata, je eno od sporočil to, da Synergy izdelki lahko ponovno vzbudijo želje in sanje, ki so se jim odrekli že pred leti.

»Rada sva del Synergyja,« je povedala Salme »in zelo sva vesela, da sva lahko spet pustolovca. Rada bi, da ljudje vedo, da obstajajo izdelki, ki jim lahko pomagajo, da bodo spremenili svoje življenje, prav kakor sva midva spremenila najini.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam