Rezultati SLMsmart izziva, ki ga je sprejela poskusna skupina, ustvarjajo navdušenje nad predstavitvijo izdelka, ki bo na letošnjem srečanju

Izdelka SLMsmart in e9 prihajata v Evropo in ne bi mogli biti bolj navdušeni nad tem, da ju bomo uradno lahko predstavili na srečanju 2014 v Barceloni, ki se bo odvijalo že čez en mesec! 

Zadnjih 90 dni je bilo 70 evropskih članov iz različnih trgov del SLMsmart 90-dnevne testne skupine, ki je preizkusila naš novi izdelek. Njihova naloga je bila nadomestiti enega ali dva obroka z SLMsmart nadomestkom obroka, jesti hrano, ki sledi smernicam SLMsmart glede osnovne prehrane, zaužiti 1 do 2 porciji e9 na dan in telovaditi trideset minut na dan, pet dni na teden.

Rezultati so bili neverjetni! Oglejte si jih!

Prvi trije zmagovalci izziva

Alessandro Bonvecchi (Italija), Stefania Seminara (Italija) in Luis Quesada (Španija) so postali zmagovalci in potrdili moč teh novih izdelkov. Vsem trem čestitamo za njihovo neverjetno preobrazbo!

Kliknite na sliko in si oglejte tri najboljše tekmovalce:
Zmagovalni tim

Vseh 70 sodelujočih je bilo razdeljenih v pet skupin glede na pet evropskih regij. Sodelujoči v izzivu niso tekmovali le za prva tri mesta, temveč so tekmovali tudi kot tim, da bi skupaj dosegli večji odstotek izgube telesne teže kot druge regije. Rezultati pri vseh so bili izjemni.

Kliknite na sliko in si oglejte, kako so se uvrstili posamezni timi:Ne zamudite priložnosti, da bi čestitali zmagovalcem, v živo videli njihovo prebrazbo in zvedeli več o tem neverjetnem izzivu, zato se nam od 25. do 27. septembra pridružite v Barceloni. Se vidimo tam! 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam