Dirka za Rim!

Synergy Evropa, prižgi motorje! Čas je, da pustite sled na poti do srečanja 2015 v Rimu, promocija za Synergy dirko za Rim pa vam bo pri tem pomagala!

Promocija temelji na osnovnih načelih izgradnje posla, ki bo dolgoročno nagradila vaš Synergy posel in vam pomagala financirati vaše potovanje na letošnje evropsko srečanje, ki bo v Rimu v Italiji. Pridobivanje novih kupcev, osebno napredovanje v stopnjah in osebno sponzoriranje napredovanj v stopnjah bodo vsak mesec napajali vaše skupno število točk. Letos boste točke za srečanje lahko zbirali tudi s SLMsmart in 2x2 promocijskimi bonusi.

Od 1. januarja do 31. avgusta 2015 bodo člani (Star - Team Director) iz vse Evrope poskušali priti na seznam najboljših 125, da bi si prislužili denar za potovanje na srečanje*. Letos bomo s to promocijo nagradili 25 članov več, kot smo jih prejšnja leta!

  • 1-25: 1,000 €
  • 26-50: 750 €
  • 51-75: 500 €
  • 76-100: 400 €
  • 101-125: 300 €

Člani bodo lahko vsak teden spremljali svoj napredek na blogu in ocenili kako močno morajo še pritisniti na plin! Točke bomo ažurirali tedensko.

Kako lahko zaslužim točke?

Kliknite tukaj za ogled podrobnosti glede promocije.

Mesečni Top 10 dirke za Rim


Da, poleg naštetega je tu še ena priložnost! Poleg dodatnega zaslužka, ki ga lahko prejmete, če se uvrstite med Top 125,  si lahko v mesecih od 1. januarja do 31. avgusta 2015 za uvrstitev med Top 10 prislužite tudi kakovostne izdelke podjetja Apple, prijavo za srečanje in izdelke podjetja Synergy.

Mesečne Top 10 nagrade:

1. 3 nočitve + prijava na srečanje
2. iPad Mini + prijava na srečanje
3. iPod Touch + prijava na srečanje
4. iPod Nano + prijava na srečanje
5. iPod Shuffle + Synergy športna brisača + prijava na srečanje
6. Synergy paket vzorcev - 1 ProArgi-9+, 1 e9, 1 Mistify, 1 PhytoLife in 1 SLMsmart nadomestek obroka
7. Sistem V3
8. 2 SLMsmart + 1 e9
9. Synergy rokovnik + Synergy pisalo
10. Synergy TRIMR shaker + Synergy kapa

Vso srečo pri prizadevanju za nabiranje točk in si prislužiti pot med Top 10. Komaj čakamo, da vas bomo videli v Rimu!

Pogosta vprašanja glede promocije

V: Kdaj bom prejel povračilo?

O: Člani, ki se bodo uvrstili med Top 125 in si prislužili denar za srečanje 2015, se morajo na dogodek prijaviti pred polnočjo 31. avgusta, da bodo svoj zaslužek lahko prejeli s septembrskimi provizijami.*

Opomba: Če člani želijo svoj zaslužek obdržati, morajo biti na srečanju prisotni. Tisti, ki se bodo na srečanje prijavili, a se ga ne bodo udeležili, jim bo zaslužek odtrgan od prihodnjih provizij.
Naj bo vaš cilj to, da boste eden od redkih članov, ki bo šel v Rim z dodatnimi 1000 evri v žepu. Ni boljšega časa kot je sedanji, da si zagotovite mesto na vrhu.

V: Kako bom prejel mesečno nagrado? 

O: Nočitve in prijave za srečanje bomo izvedli vsak mesec po objavi Top 10 zmagovalcev. Zastopniki v klicnem centru za pomoč bodo zmagovalce poklicali in potrdili naslove za pošiljanje. Nagrade bomo poslali po potrditvi. Vso srečo pri prizadevanju za nabiranje točk in si prislužiti pot med Top 10.CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam