PODJETJE SYNERGY WORLDWIDE JE DOBILO NOVEGA IZVRŠNEGA DIREKTORJA

DRAGI ČLANI,

Podjetje Nature's Sunshine Products je 15. decembra napovedalo interno reorganizacijo podjetja, zato da bi lahko ključne vire namenili predvsem priložnostim za večjo rast v prihodnjih letih.

Kot del te reorganizacije je bil na mesto izvršnega vodja podjetja Synergy Worldwide poklican Wynne Roberts, ki naj bi bil odgovoren za poslovanje podetij Synergy Worldwide in NSP-ja v Rusiji, Srednji in Južni Evropi. Dan Norman bo še naprej uspešno opravljal svoje delo kot predsednik Synergy Worldwide.


Zakaj ta sprememba?

Namen je pospešiti rast in uresničiti naš potencial.

V zadnjih nekaj letih je Synergy Worldwide podvojil prihodke, po svetu povečal dobiček in združil nadarjene ljudi, ki so ustvarili zavidanja vredno kulturo timskega dela ter podpore tako med sodelavci na sedežu podjetja kot tudi med člani. Neverjetno dejstvo pa je, da vsi, ki sodelujejo s Synergyjem verjamejo, da se je podjetje le dotaknilo površja tistega, kar je mogoče.

Synergy bo še naprej deloval v devetindvajsetih trgih po Aziji, Evropi in Severni Ameriki z namenom, da bi skozi preboj na teh trgih občutno povečal svojo rast in se razširil v nove države. Ta geografska priložnost, združena z zahtevami po najkakovostnejših izdelkih in fleksibilnih poslovnih priložnostih, nudi razburljivo, edinstveno priložnost za vse nas.

Najavo reorganizacije je spodbudilo dejstvo, da se zavedamo neverjetnih priložnosti, ki so pred nami, in potreb po usklajevanju in namenjanju virov za zagotavljanje izkoriščanja najboljših priložnosti.

Nekaj besed Dana Normana:

»V zadnjih treh letih sem začel izredno ceniti rezultate, ki jih je dosegel Synergy, in ljudi, ki so neverjetno dobro vodili podjetje ter omogočili te rezultate in zgradili ta čudovit posel - vključno z ustanoviteljem Danom Higginsonom, vsemi Presidential Executives, starejšimi Executives člani,  predsednikom Danom Normanom in njegovim timom. Name je poseben vtis naredila živahna, dinamična in podjetniška kultura timskega dela, podpore in zabave, kar je po mojem mnenju resnično konkurenčna prednost Synergyja. Povsem sem prepričan, da je pred nami velika priložnost. Počutim se priviligiranega in vznemirjenega,  da se bom lahko pridružil vašemu timu. Veselim se, da bom lahko številne od vas videl naslednji teden v Dubaju. Prihodnost bo za nas tako velika, kakor jo želimo zgraditi.«

Nekaj besed Dana Normana:

»V zadnjih treh letih mi je bilo v zadovoljstvo tesno sodelovati in poročati Wynnu Robertsu. Name so naredili vtis njegovo vodenje, predanost in vizija. Zaradi Wynnove nove vloge in cilja ter našega vrhunskega vodstva bomo, ko bomo delili naše izdelke in priložnost s svetom, Synergy pripravili na pospešeno rast.«

Nekaj besed Dana Higginsona:

“I think having Wynne's professional expertise concentrated full time in Synergy puts an exclamation »Mislim, da Wynnova  popolna posvetitev Synergyju, pomeni, da NSP zelo močno zanima prihodnost Synergyja!«

Z najlepšimi željami za zdravo, srečno in uspešno 2015!

Wynne in Dan

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam