Začnite uspešno poslovno leto na Kickoff dogodku

Novi izdelki, nove priložnosti. Udeležite se najpomembnejšega dogodka v letošnjem letu za vaš posel - Kickoff 2015.  V čast nam je, da bomo prvič v Sloveniji gostili posebna gosta, zelo uspešna partnerja podjetja Synergy WorldWide in prva Emerald Executiva na Finskem - Erica & Kati Gammals. Eric in Kati bosta z vami delila izkušnje in znanje, ki sta ga pri sodelovanju s Synergy WorldWide pridobila v preteklih letih, da bi bilo tudi vam omogočeno doseči dolgoročni uspeh in finančno varnost.

Preden sta se Eric in Kati Gammals odločila za sodelovanje s podjetjem Synergy WorldWide, sta se dobro prepričala za kakšen posel gre. Srečala sta se z vodstvom in managementom podjetja, si ogledala proizvodnjo izdelkov, dobro preučila sistem nagrajevanja, predvsem pa sta uporabljala izdelke skupaj s prijatelji in svojo družino. Bolj, ko sta vse spoznavala, bolj jima je bilo jasno, da tako priložnost srečaš samo enkrat v življenju.


"Synergy WorldWide je prvovrstno podjetje, ki posluje profesionalno, hkrati pa je ključnega pomena tudi razumevanje, da je vaš uspeh odvisen od vašega mišljenja in vaših aktivnosti. Svoje cilje dosežete takrat, ko ste pravilno naravnani in se naučite sistema, ki so ga uporabili tudi drugi uspešni Synergy člani na poti do svojega uspeha. Nobene potrebe ni, da spreminjate stvari po svoje, ampak le, da sledite že oblikovanemu sistemu preprostih korakov", poudarjata Eric in Kati Gammals.

Torej je eden izmed vaših prvih korakov preden se lotite resnega posla, da preverite za kakšno podjetje, izdelke ter poslovno priložnost pravzaprav gre v našem primeru. Vse naštete informacije in še več lahko pridobite 14. februarja v hotelu Plaza v Ljubljani, na Kickoffu 2015.

Razloge zakaj potrebujemo prehranska dopolnila Synergy, boste lahko spoznali s pomočjo izredno zanimivega in strokovnega predavanja dr. Branka Vrčića, priznanega hrvaškega zdravnika, anesteziologa, specialista akupunkture, ki je mednarodno priznan strokovnjak za zdravo prehrano ter uravnavanje telesne teže. Prav tako boste iz prve roke slišali izkušnje uporabnikov, tudi športnikov, ter uspešne zgodbe slovenskih uporabnikov programa za uravnavanje telesne teže SLMsmart.

Prvič bomo predstavili podrobnosti o vseh letošnjih promocijah, ki vam bodo omogočale višje zaslužke. Podelili bomo priznanja za dosežke članov zadnjih mesecev ter člane slovenskega 10 SLM Cluba, za katere bo po dogodku organizirana posebna svečana VIP večerja v prestižni restavraciji Strelec. Poleg tega pa bomo še razkrili kdo bo prejel posebne nagrade za dosežke v 10 SLM Club promociji in se razvajal v Hotelu Sotelia v Termah Olimia:

1.  nagrada Vikend razvajanja za dve osebi
2. nagrada SPA vikend za dve osebi
3. nagrada Wellness dan za dve osebi

In to še ni vse. Med dogodkom bomo med vsemi prisotnimi izžrebali tudi privlačne nagrade. Ne odlašajte, zagotovite si svojo vstopnico še danes:

Registrirajte se tukaj

Kdaj: sobota, 14. februar 2015, od 10h do 17h
Kje: Plaza Hotel Ljubljana, Bratislavska 8, Ljubljana
Cena: 15 EUR

v kompletu 5 vstopnic 10 EUR
v kompletu 10 vstopnic 8 EUR

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam