Povzetek dogajanja na usposabljanju za močne vodjeV začetku decembra se vas je več sto partnerjev s smelimi načrti za prihodnost zbralo na pomembnem usposabljanju, kjer ni manjkalo niti obilo zabave. Udeleženci dogodka, ki se je odvijal v World Trade Centru v Barceloni, ste prisluhnili poglobljenim prezentacijam o uporabnikih, samozavesti, moči duplikacije in učinkoviti gradnji posla. Poskusili ste nove izdelke, spoznali nadvse učinkovite sisteme dela, odlični govorniki pa so vam tudi predstavili nadvse pomembne informacije.

Seveda ste naši partnerji znali združiti prijetno s koristnim. Več se vas je kvalificiralo za na prste obliznit VIP večerjo na pomolu ob obali Sredozemskega morja. Spet drugi ste se razveselili ponovnega srečanja s prijatelji, nazdravili svojim uspehom in se naužili lepot mesta.

Synergy WorldWide bi se zato rad na tem mestu iz dna srca zahvalil vsem, ki ste se udeležili tega usposabljanja ali na njem celo spregovorili prisotnim. Čeprav vemo, da ste z mislimi že pri dogodkih, ki nas po celotni Evropi čakajo v prihodnje, vseeno malo postojte in si poglejte video ter fotografije, na katerih povzemamo najlepše utrinke in obujamo najslajše spomine iz Barcelone.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam