NOVI PEARL EXECUTIVE: Fernando Gatti


Fernando Gatti ima velike načrte s Synergyjem in s svojo vse večjo organizacijo, saj se je namenil, da Synergy WorldWide popelje med zvezde stalnice v naši industriji, zato si je zastavil za cilj, da v roku štirih let v njegovem downlinu najmanj 100 članov doseže stopnjo Team Director, najmanj 20 pa, da se zavihti v vrste Pearl Executive partnerjev. In vendar ne želi ljudem pomagati do visokih pin-ov zato, ker bi imel pred očmi svoj uspeh, ampak zato, ker mu je veliko do tega, da bi mnogokateri družini pomagal do blagostanja in blaginje na vseh področjih življenja.

Fernando se je rodil v Italiji, še kot kratkohlačnik pa se je s starši preselil v Švico, kjer je hodil v internat in si pridobil visoko izobrazbo. Fernando rad igra golf, kolesari in potuje, ljudje kar ne morejo prehvaliti njegovih govorniških sposobnosti, velja pa tudi za odličnega izvajalca usposabljanj.

Nekoč profesionalni igralec nogometa in lastnik telovadnice se že 27 let ukvarja z mrežnim marketingom, za katerega pravi, da mu je pisan na kožo, saj opaža, kako se uspešne družbe za mrežni marketing brez izjeme ponašajo z naslednjimi vrednotami: spoštovanje, zvestoba in poštenje. Poleg tega se v industriji mrežnega marketinga ustvarja tudi prostor, v kateri šteje in je cenjen sleherni posameznik.

»Družba za mrežni marketing ne more beležiti uspehov, če ima na voljo samo dobre izdelke in zanimiv sistem nagrajevanja, ampak morajo tudi distributerji in zaposleni slediti istim ciljem. S čimer se Synergy WorldWide ponaša že vrsto let.«

Čeprav sistem nagrajevanja še zdaleč ni alfa in omega, se je navdušil nad našim sistemom nagrajevanja, ki mu ni para, saj je mnenja, da je resnično pomembno, da novopečeni distributerji kaj hitro žanjejo sadove svojega dela. Ker Synergy omogoča ljudem z majhno organizacijo, da pospravijo provizijo v žep, jim je v roke izročil kažipot do uspeha, čemur sledi stabilen posel. Fernando poudarja tudi, kako pomembno si je ustvariti trdno bazo strank — ki morajo predstavljati tri četrtine celotne organizacije —, iz katere se izluščijo zvesti partnerji.

»Synergy se ponaša z vsemi značilnostmi družbe, ki gleda v prihodnost. Vodstvu je mar za sleherno podrobnost, o kakovosti izdelkov ne bi izgubljal besed, imamo svoj oddelek za raziskave in razvoj, družba pa se tudi zelo spoštljivo obnaša do distributerjev.«

In zakaj se je sam pridružil našim vrstam prav sedaj? Zaupal nam je, da ima dolgoročno vizijo, za katero meni, da jo lahko uresniči preko Synergy WorldWide.

»V tej družbi sem naletel na preprosto okolje, v katerem se počutim kot doma. In dam roko v ogenj, da bom storil vse potrebno, da se bo tudi z mojo pomočjo družba zavihtela med velikane v svoji industriji.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam