Slovenski Kickoff 2017


Leto 2016 se bo zdaj zdaj izteklo, za njim pa nas čaka eno najbolj vznemirljivih let v zgodovini Synergy WorldWide, zato vas vabimo, da se nam v nedeljo, 15. januarja 2017, pridružite v Hotelu Stil v Ljubljani, kjer bomo obeležili začetek naše petletne strategije in predstavili prihodnost naše družbe, Elite Health oziroma elitno zdravje.

Glavni poudarek elitnega zdravja je človeški mikrobiom, z našimi izdelki pa bomo revolucionirali pogled na zdravje v industriji direktne prodaje, zato vabimo vse naše slovenske in hrvaške partnerje, da se nam pridružite na Kickoffu, kjer boste izvedeli vse o izjemno razburljivih novostih, ki vas čakajo v Evropi.

Pridružite se našemu regijskemu direktorju za Slovenijo, Avstrijo in Nemčijo, Naderju Poordeljooju, Diamond Executive, Hakanu Cetinu, in slovenskima Team Directorjema, Boštjanu Pileju in Ireni Kladivar, ki vam bodo predstavili načrte za leto 2017 in kako lahko izkoristite naš koncept elitnega zdravja kot nepogrešljiv del svojega Synergy posla!

Pomembne informacije o dogodku
Nedelja, 15. januarja 2017, ob 10h, v Hotelu Stil na Litijski cesti 188, 1261 Ljubljana
Vstopnina: 10 EUR za partnerje, 5 EUR za goste

Vstopnico za Kickoff naročite preko slovenske predstavnice v klicnem centru za pomoč uporabnikom na brezplačni številki 080 081 188. 

Ker je število mest omejeno, vas vabimo, da si nemudoma zagotovite svojo vstopnico in se nam pridružite na začetku zgodovinskega leta za Synergy v Evropi!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam