NAZNANJAMO LEGACY RETREAT V LETU 2018


Kot radi rečejo prebivalci čisto določenega otočja v Pacifiškem oceanu: Bula,

kar pomeni dober dan, na svidenje, dobrodošli, ljubezen in še marsikaj drugega. To besedo si dobro vtisnite v spomin za takrat, ko se boste kvalificirali za Legacy Retreat v letu 2018, ki se bo odvijal, reci in piši, na FIDŽIJU!

Pridružite se nam med 25. in 30. aprilom 2018 v osrčju Južnega Pacifika, kjer se lahko nadejate belih plaž, kristalno čiste vode, razkošja in popolne sprostitve.

Zdi se, da na Fidžiju čas teče počasneje. Državo sestavlja več kot 300 otokov, kjer vas čaka obilo dogodivščin in znamenitosti. Gre za sanjsko destinacijo slehernega popotnika, sploh če potujete s Synergy WorldWide.

Ker nočemo, da zamudite naslednji Legacy Retreat, vas vabimo, da se zavežete kvalificirati zanj! Kvalificirate se lahko med 1. januarjem in 31. decembrom 2017.

Za več informacij o kvalifikacijskih pogojih za Legacy Retreat v letu 2018 kliknite tukaj.


LETOVIŠČE, V KATEREM BOSTE NASTANJENI
InterContinental Fiji Hotel & Resort, ki so ga zgradili po zgledu klasične lokalne vasice, se ponaša z izjemno infrastrukturo in drugo ponudbo v objemu kokosovih palm ter 14 hektarjev lokalnega rastlinja. Uživajte v družbi gostoljubnih domačinov v bližini izjemne plaže Natadola, se potapljajte med osupljivimi koralami, se sproščajte v bazenu ali wellness centru ali igrajte golf na igrišču z 18 luknjami, ki ga podpira tudi Mednarodno združenje profesionalnih igralcev golfa (PGA). InterContinental Fiji Hotel & Resort bo vaš dom daleč stran od vašega pravega doma. Čaka vas res izjemno razkošen oddih.

Seveda si na naših Legacih Retreatih ne zapomnimo samo izjemnih hotelov in dih jemajočih razgledov, ampak so nam na voljo najrazličnejše dejavnosti in dogodivščine ter hrana za prste obliznit, za piko na i pa se še družimo z našimi najbolj elitnimi in predanimi vodji.

Usmerite krmilo svoje ladje proti otočju Fidži. Kvalificirajte se in ga doživite, kot se šika. Komaj čakamo, da vas v letu 2018 nagradimo z nekaj dnevi raja na zemlji.

Za video povzetek dogajanja na letošnjem Legacy Retreatu v Monaku kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam