Zadnja priložnost za zgodnje prijave na evropsko srečanje v letu 2017


Pametni nasveti strokovnjakov. Živahni otvoritveni sprejem in mimohod držav. Priznanja v luči žarometov. Vse to in še več vas čaka že čez nekaj mesecev na letošnjem evropskem srečanju v Barceloni!

Ne pozabite, da se prijavnina kmalu zviša! Zato se skupaj s svojim timom že zdaj prijavite na največji dogodek v letošnjem letu po najnižji ceni.

PRVEGA JULIJA SE PRIJAVNINA ZVIŠA Z 99 NA 129 EVROV 


Po nižji ceni se bodo od takrat naprej lahko prijavili samo še novi partnerji, ki se bodo vpisali med 1. julijem in vključno 31. avgustom letos.

Na spletni strani, na kateri se lahko prijavite na evropsko srečanje, si lahko preberete obilo koristnih informacij. Med drugim boste tam izvedeli, kje se bo evropsko srečanje odvijalo, pa tudi, kateri so najbližji hoteli in znamenitosti. Na spletni strani je objavljen tudi celoten program srečanja, na vsa glavna vprašanja v zvezi s srečanjem pa smo odgovorili v razdelku z naslovom Pogosta vprašanja.

Ste se morda kvalificirali za našo prestižno VIP večerjo?

Če se še niste, imate še dva meseca časa, da izpolnite kvalifikacijske pogoje.

Za VIP večerjo se boste kvalificirali vsi partnerji, ki boste obdržali najmanj stopnjo Team Director, in partnerji, katerim le še malo manjka do stopnje Team Director. KLIKNITE TUKAJ za vse podrobnosti.

Evropsko srečanje nas čaka že čez nekaj mesecev! Se že veselimo ponovnega snidenja v Barceloni.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam