Povzetek dogajanja na obisku družbe v okviru promocije »Experience Synergy 2017«


Čudovita skupina prizadevnih partnerjev se je pred kratkim odpravila v Utah in ‘doživela Synergy’.

Partnerji so si ogledali sedež družbe, Center Hughes za raziskave in razvoj, proizvodni obrat in laboratorije za zagotavljanje kakovosti. Srečali so se tudi z ustanoviteljem Synergy WorldWide, Danom Higginsonom, in predsednikom družbe, Danom Normanom, ter se spoznavali na večerjah v najboljših restavracijah, ki jih premore naša zvezna država.

Celotna skupina je en dan preživela v gorah, kjer je raziskovala slavno prizorišče zimskih olimpijskih iger v letu 2012, Park City. Naši partnerji so se na nož borili v igri bowlinga (čestitke našemu italijanskemu partnerju, Flavianu Fluggeriju, ki je zmagal z doseženimi 176 točkami!), nato pa se v čudovitem junijskem popoldnevu spuščali po adrenalinskih sankališčih Alpine Slide in Alpine Coaster v tem gorskem letovišču. Dan se je zaključil z odlično večerjo v objemu gora.

Kako v veliko čast nam je bilo pozdraviti res talentirano skupino graditeljev posla na sedežu družbe. Upam, da se naslednjič vidimo v večjem številu! Kmalu nas čaka še nekaj VELIKIH dogodkov:Do naslednjega snidenja!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam