Borka, ki jo sponzorira Synergy, se podaja na tekmovanje Superior ChallengeSuperior Challenge sodi med največja tekmovanja v mešanih borilnih veščinah (MMA) na evropskih tleh, katerega se bo tudi letos udeležilo več znanih in izkušenih borcev in bork, vključno z Malin Hermansson, ki jo ponosno sponzorira Synergy. Malin se tako že vneto pripravlja na svoj prvi Superior Challenge, ki se bo odvijal 2. decembra v Stockholmu.

Mešane borilne veščine postajajo tudi vse bolj priljubljena športna disciplina med ženskami, zato si Malin šteje v veliko čast, da je bila povabljena na ta prestižni dogodek, katerega bi si želele udeležiti številne vrhunske konkurentke. Hvaležna je za borke, kot sta Ronda Rousey in Joanna Jędrzejczyk, ki so razširile glas o MMA tudi med ženskami.

»Toliko odličnih bork se danes ukvarja z MMA,« pravi Malin. Pri Synergyju menimo, da mednje sodi tudi ona,

saj živi in diha MMA, zato si je dolgo časa prizadevala, da bi se udeležila dogodka takšnega kalibra, kot je Superior Challenge.

»MMA je fizičen in mentalen izziv, ki mu ni para. Poleg tega se ves čas razvija, zato se moraš iz dneva v dan učiti in trenirati.«

Malin priznava, da ima sebe za svoj največji izziv, saj vsakodnevni trening in pravilna prehrana terjata ogromno samodiscipline. Ves čas mora biti v vrhunski formi in ohranjati optimalno zdravje.

»Synergyjevi izdelki so mi v moji športni karieri bili že v veliko pomoč. Uporabljam vse in res se mi zdijo pomembni. Roko dam v ogenj, da ne bi mogla tako trdo trenirati, če jih ne bi imela ... poleg tega pa bi se tudi brez njih slabše regenerirala po vsaki vadbi.«

Zaenkrat trenira dvakrat na dan, s poudarkom na vajah za moč in kondicijski vadbi v jutranjem času in na izboljševanju tehnike MMA v večernem času. Malin se bo na Superior Challenge intenzivno pripravljala na Baliju, saj je mnenja, da ravno to potrebuje, da bo lahko dala 2. decembra vse od sebe.

Velike MMA organizacije, kot Ultimate Fighting Championship in Bellator, ravno na takšnih dogodkih iščejo obetavne borce in borke, zato se Malin nadeja, da ji bo Superior Challenge odprl kakšna vrata.

Podpirajte Malin in jo spremljajte na tekmovanju, ki si ga lahko ogledate preko Viaplay in plačljivih TV programov. Malin, ki pri treningu ves čas jemlje Synergyjeve izdelke, bo zagotovo premogla dovolj moči in vzdržljivosti, da nastopi na Superior Challenge v vrhunski formi.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam