PURIFY KIT ODSLEJ NA VOLJO TUDI V SLOVENIJI!


Purify Kit je odslej tudi uradno na voljo na slovenskem trgu. Podajte se na popotovanje do elitnega zdravja še danes.


ZAKAJ JE TREBA OČISTITI MIKROBIOM?
Elitno zdravje je mogoče, ključ do njega pa predstavlja uravnotežen in ustrezno hranjen mikrobiom. Synergy WorldWide je v sodelovanju z znanstveniki, raziskovalci in zdravniki iz Centra Hughes za raziskave in inovacije z veliko občutka razvil lastniške rešitve, namenjene optimizaciji ravnovesja našega mikrobioma.Purify Kit sestavljajo patentirani in klinično preizkušeni izdelki, s katerimi boste uredili svoj mikrobiom, da bo lahko začel znova in spodbujal dobro zdravje.

Vabimo vas, da si na svoj računalnik snamete vodnik za uporabo svojega Purify Kit-a, ki vsebuje navodila za ustrezno prehrano, načrte obrokov, predstavitev vseh izdelkov v Purify Kit-u in še druge koristne informacije, ki vam bodo pomagale do čim boljših rezultatov.

Elitno zdravje (Elite Health) je najvišja stopnja dobrega počutja, pri kateri starost ni merilo za to, kaj vse človek v resnici zmore. Če se izrazimo bolj strokovno, elitno zdravje pomeni optimalno metabolično funkcijo. To je stanje, v katerem vsi organi dobro in učinkovito delujejo, zaradi česar ima človek več energije, da lahko več vidi, več počne in postane najboljša verzija sebe, ne glede na starost. Elitno zdravje pomeni vstopati v vsako naslednje desetletje življenja z elanom in novimi cilji pred očmi. Elitno zdravje pomeni svobodo, da živite brez vsakršnih omejitev, za kar potrebujete zdrav um in telo. Mi vemo, kako vas pripeljati do tja.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam