Biome Core Kit

Enomesečna oskrba mikrobioma za elitno zdravje (Elite Health).

Mikrobiom predstavlja bistvo vašega zdravja. Kompleksni ekosistem bakterij, glivic in mikroflore biva predvsem v črevesju in vpliva na zdravje praktično vseh človeških organov. Vse več zanimivih znanstvenih odkritij kaže, kako lahko z oskrbo svojega bistva, mikrobioma, izboljšate svoje počutje in delovanje.

Synergyjev Svetovalni zdravstveni in znanstveni odbor priporoča redno uživanje zdravih živil, redno gibanje in redno jemanje edinstvene linije Synergyjevih izdelkov za mikrobiom, s katerimi boste izboljšali svoje počutje, delovanje, telesno težo in zdravje celotnega telesa.

Uživajte v učinkovitih formulacijah popolnoma novega kompleta izdelkov za mikrobiom, ki ga sestavljajo Biome DT, Biome Shake in Biome Actives. Sledite enomesečnemu programu »Biome Core«. Ne uživajte samo prehranskih dopolnil, ampak se ravnajte tudi po prehranskih in vadbenih smernicah, da boste deležni vseh koristi, ki izhajajo iz bistva vašega zdravja, vašega mikrobioma.


Izdelki, ki sestavljajo Biome Core Kit

• 2 Biome Shakes (tj. 2 600-gramski posodi)
• 2 Biome DT (tj. 2 škatli s po 30 vrečkami)
• 2 Biome Actives (tj. 30 kapsul na stekleničko)

Biome Core Program

Enomesečna oskrba mikrobioma: vsak dan nadomestite en obrok z Biome Shake, si privoščite dve vrečki Biome DT in vzemite dve kapsuli Biome Actives.

Med ostalima dvema obrokoma uživajte malo sladkorja in ogljikovih hidratov. Uživajte veliko zelenjave, pustih beljakovin in vlaknin, ki predstavljajo ključne sestavne dele vaše prehrane.

(Nasvet: vedno imejte Biome Shake pri roki, da lahko z njim kadarkoli nadomestite nezdrav obrok.)

Za priporočila in smernice glede prehrane glej Vodnik za uporabo Biome Core Kit-a.

Razširite glas o Biome Core Kit-u

Biome Core Kit je kot naročen za mesečni autoship. Če boste naročili Biome DT, Biome Shake in Biome Actives v tej kombinaciji, boste vi in vaše stranke prihranili več kot 100 EUR, če upoštevamo, koliko denarja bi porabili, če bi te izdelke naročali ločeno.

Vaš mikrobiom je zelo močan. Tudi vi ste. Cel mesec ga oskrbujte z učinkovitimi izdelki v Biome Core Kit-u in bodite pozorni na to, kako vam bo koristil. Prav zdaj je najboljši trenutek za njegovo oskrbo.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam