Toplo pozdravite našega novega generalnega direktorja, Terrencea Mooreheada!

Synergy WorldWide ponosno predstavlja svojega novega generalnega direktorja, Terrencea Mooreheada, ki je s 1. oktobrom nastopil svoj novi položaj v naši družbi in bo s svojimi izkušnjami, ki jih je pridobil na položajih po vsem svetu na področju gradnje blagovne znamke in razvoja strategije poslovanja, popeljal tako Nature’s Sunshine Products kot Synergy WorldWide v svetlo in z obiljem posejano prihodnost.

Terrence Moorehead se ponaša z več kot 20 let izkušnjami na področju razvijanja potrošniških strategij, krepitve poslovnih procesov in večanja dobičkonosnosti na najrazličnejših prodajnih kanalih. V našo in našo matično družbo prinaša zagnanost, vodstvena znanja in osredotočenost. Njegove izjemne izkušnje na področju vodenja kompleksnih preobrazb, oživljanja blagovnih znamk in gradnje nadvse uspešnih kolektivov so popolnoma v skladu z našimi načrti za prihodnost.

»Terrence je vodstven kader, ki nam bo pomagal segati po višjih zvezdah in še naprej nadaljevati rast poslovanja po vsem svetu. Ker neverjetno dobro pozna industrijo direktne prodaje, znamčenje, poslovne strategije in ker zna v vsakomer videti potencial za izjemnega vodjo, je za ta položaj kot naročen,« je o njem povedal predsednik Synergy WorldWide, Dan Norman.

G. Moorehead se ne ponaša samo z izjemnimi delovnimi izkušnjami, ampak je poln energije in ima tako rad ljudi, da predstavlja močnega in dragocenega zagovornika naših partnerjev po vsem svetu.

Pred tem je bil zaposlen v družbi za ekskluzivne linije razkošne mode za ženske, Carlisle-Etcetera LLC, kateri je pomagal utrditi blagovno znamko, posodobiti linijo izdelkov, okrepiti službo za pomoč uporabnikom in postaviti trdne temelje za prodajo po vseh mogočih prodajnih kanalih. Zaposlen je bil tudi v vodilni družbi za dišave in izdelke za osebno nego, Dana Beauty, v kateri je okrepil prodajo in poskrbel za razvoj novih izdelkov ter marketinško odličnost, vse s poudarkom na povečanju dobička. Pred tem je bil več kot 20 let zaposlen v družbi Avon Products, kjer je pomagal voditi preobrazbo družbe iz podjetja z 2 milijardama ameriških dolarjev letnega prometa v podjetje z 12 milijardami ameriških dolarjev letnega prometa. V družbi Avon je bil zaposlen kot podpredsednik za globalno strateško načrtovanje, podpredsednik za razvijanje strategij in digitalni razvoj za Severno Ameriko, regijski direktor za Italijo, predsednik kanadske podružnice in predsednik upravnega odbora japonske podružnice. Preden se je zaposlil v družbi Avon, je bil svetovalec vodstva družbe Booz Allen Hamilton. G. Moorehead je diplomiral na Bostonski fakulteti za ekonomijo in marketing ter magistriral iz poslovnega upravljanja (MBA) na Fakulteti za podiplomski študij poslovnih študij na Univerzi Columbia.

»Zelo sem vesel, da se smem pridružiti izjemnemu kolektivu Synergy WorldWide, ki se ponaša z dolgo tradicijo odličnosti, kakovosti in inovacij, obenem pa ima še izjemne potenciale za rast. Prisotnost družbe po vsem svetu in vodilna vloga na področju razvoja izdelkov je odlična odskočna deska za spodbuditev njene rasti. Res mi je v veliko čast, da se smem pridružiti svojemu novemu kolektivu in v sodelovanju s svojimi sodelavci ter našimi distributerji popeljati poslovanje Synergy WorldWide na višjo raven.«

Dobrodošel v našo družino, dragi Terrence! Komaj čakamo, da boš pomagal spodbuditi rast družbe in podpreti naše partnerje ter zaposlene po vsem svetu!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam