Izboljšani Purify Kit in Vodnik po programu očiščenja črevesjaSynergy WorldWide je izboljšal Purify Kit in Vodnik po programu očiščenja črevesja, s čimer boste lahko tako partnerji kot uporabniki prilagodili Purify Kit svojim potrebam.

Naš Svetovalni zdravstveni in znanstveni odbor je v sodelovanju z zaposlenimi v Centru Hughes po dolgotrajnih preizkušanjih in proučevanjih odobril 21-dnevni program očiščenja črevesja. Čeprav vam še vedno priporočamo, da izpeljete strogi 7-dnevni program, vam bo tudi novi podaljšani program očiščenja enako pomagal kot njegova krajša različica.


Novosti v programu:

1. PROGRAM LAHKO PODALJŠATE: kot smo že omenili, lahko program očiščenja črevesja podaljšate na 21 dni. Novi Vodnik po programu očiščenja črevesja, ki bo odslej na voljo samo na spletu, vsebuje smernice, s katerimi boste lahko vi ali vaši uporabniki po želji podaljšali prvotni 7-dnevni program očiščenja črevesja na 21 dni;

2. VEČ BIOME ACTIVES: vsak Purify Kit bo odslej vseboval še enkrat toliko Biome Actives kot prej (60 namesto 30 kapsul). Cena celotnega paketa bo ostala nespremenjena;


3. QR KODA: ker bo odslej Vodnik po programu za očiščenje črevesja na voljo na spletu, morate samo poiskati QR kodo na svojem paketu izdelkov in jo poskenirati s svojim pametnim telefonom. Takoj zatem boste prejeli vse potrebne informacije za uspešno izvedbo programa. Do digitalnega vodnika lahko dostopate tudi tukaj.


Purify Kit je kot naročen za aktivacijska naročila uporabnikov in novih partnerjev, ki želijo izboljšati zdravje svojega mikrobioma. Ni pa treba, da se zgodba tam tudi konča! Ko aktivirate svoj uporabniški račun z naročilom Purify Kit-a, v naslednjih mesecih v svoj autoship dodajte še na trgu od nedavnega razpoložljivi Biome Core Kit. Oba paketa izdelkov vam bosta sčasoma pomagala poskrbeti za elitno zdravje in zdrav mikrobiom.

Program očiščenja črevesja lahko spreminja življenja ter da polet elitnemu zdravju in zdravemu mikrobiomu. Preizkusite ga na lastni koži. Najbolje kar takoj!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam