NE ZAMUDITE BACK TO BASICS 2019

Med 22. in 24. marcem 2019 vas vabimo na Back to Basics dogodek v čudovitem italijanskem mestu Jesolo. Izkoristite ekskluzivna usposabljanja naših najuspešnejših vodij, ki vam bodo predstavili, kako gradijo svoj posel, in poglobljene predstavitve novih sistemov, programov in izdelkov. Vse to v čudovitem obmorskem letovišču!

Dogodek bo ključnega pomena za razumevanje pravilne gradnje bolj donosnega posla. Izkoristite ga in dvignite svoj posel na višjo raven.


PROGRAM

  • Petek, 22. marca 2019: VIP VEČERJA (samo za povabljene partnerje)
  • Sobota, 23. marca 2019: Glavni del predavanj
  • Nedelja, 24. marca 2019: Trening izbranih vodij o sistemu dela

CENA VSTOPNICE

EARLY BIRD - 79 EUR (do 31.12.2018)
STANDARD - 99 EUR ( do 22.2.2018)
NA DOGODKU - 129 EUR

INFORMACIJE O LOKACIJI

Pala Arrex, via Aquileia 1, 30016 Jesolo, Italija (v bližini Benetk)

KVALIFIKACIJE ZA VIP VEČERJO

Za udeležbo na VIP večerji se je potrebno kvalificirati kot Team Manager najmanj dvakrat v obdobju od marca 2018 do januarja 2019

INFORMACIJE O HOTELIH

Hotel s 4 zvezdicami - 120 EUR za dvoposteljno sobo in 88 EUR za enoposteljno sobo z vključeno večerjo ter pijačo
Hotel s 3 zvezdicami - 110 EUR za dvoposteljno sobo in 75 EUR za enoposteljno sobo z vključeno večerjo ter pijačo
Za otroke 0-2 leti je obvezno doplačilo na hotelski recepciji, 3-9 leti na tretjem ali četrtem ležišču pa 51 EUR/47 EUR doplačila

Za dodatne informacije ter pomoč pri rezervaciji je kontaktna oseba Linda Interlandi, linda.interlandi@cstjesolo.com +39 349 3108-558

O JESOLU

Obiska Jesola se lahko veselite iz več razlogov. Jesolo je pravi dragulj ob Jadranskem morju, ki se ponaša z nedotaknjenimi plažami, prijetno energijo in z razmeroma toplim marčevskim vremenom. Na lastne oči se prepričajte, zakaj je tako priljubljena spomladanska počitniška destinacija za številne turiste.

Poleg tega je oddaljen le eno uro od slavnih beneških kanalov. Zapeljite se z gondolo med zgodovinskimi zgradbami, obiščite Trg sv. Marka, Baziliko sv. Marka ali Doževo palačo. Benetke sodijo med najbolj priljubljene počitniške destinacije v Italiji. Zato vam polagamo na srce, da si vzamete še kak dan za obisk tega dih jemajočega mesta.

Se že veselimo ponovnega snidenja v Jesolu marca drugo leto. Že sedaj si zabeležite zgornje datume v koledarju, se vrnite nazaj k osnovam in zgradite posel, s katerim boste segli bližje zvezdam!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam