NOVA FUNKCIONALNOST – ORDER ASSIST

Predstavljamo beta verzijo najnovejše fukcionalnosti Order Assist, od danes na voljo v vaši PULSE spletni pisarni. Ta zelo uporabna možnost bo omogočala članom, da lahko naročijo izdelke za svojo prodajno mrežo.

To je rešitev, ki ste jo čakali, da lahko izvajate naročila za svoje člane ali kupce v primerih, ko imajo omejen dostop do interneta ali pa niso vešči modernih tehnnologij oziroma ne želijo naročati preko spleta ter uporabljati kreditnih kartic.

Naj vam predstavimo podrobnosti, kako lahko izvedete naročilo za člana ali kupca vaše organizacije s pomočjo prikaza posameznih korakov spodaj.

Kako deluje:

1 / 9

Ko ste prijavljeni v vaši PULSE spletni pisarni kliknete na “Moj downline”, ki vam prikaže vašo prodajno mrežo kot je prikazano na sliki. Kliknete na člana za katerega želite opraviti naročilo.
2 / 9

OPOMBA: Da bi našli stranko, ki ste jo registrirali, v možnostih izberete način prikaza “Sponzor”.
3 / 9

Prikazalo se vam bo okno z informacijami o članu oz. kupcu. Kliknite “Naroči izdelke” na spodnji desni strani.
4 / 9

Prikazala se vam bo stran z vsemi izdelki, ki so na voljo za nakup. OPOMBA: Če želite naročiti paket izdelkov, izberite “Pokaži vse pakete”.
5 / 9

Dodajte izdelke ali pakete, ki jih želite v košarico.
6 / 9

Ko imate v košarici vse izdelke ali pakete, ki jih želite naročiti v imenu vašega člana ali kupca, kliknite “Na blagajno”.
7 / 9

Nato preglejte naročilo. Prepričajte se, če so vsi podatki kot so: naročeni izdelki, način plačila, naslov za dostavo, pravilni.
8 / 9

Če so potrebne kakršnekoli spremembe, kliknite “Posodobi podatke” kjer je to potrebno.
9 / 9

Ko je vaše naročilo oddano, lahko naročilo pregledate na “Pregledu naročila” in izpišete račun. OPOMBA: Član ali kupec za katerega izvedete naročila bo na svoj e-mail prejel potrditev naročila.


Omejitve:

1. Sponzor ne more izvesti naročila v primeru, če je njegov član registriran v drugi državi. Na primer Janez Novak je registriran v Sloveniji kot slovenski član in ne more izvesti naročila za člana njegove prodajne mreže Josefa Kranjca, ki je registriran v Avstriji.
2. Izdelke lahko naročate samo za tiste kupce, ki ste jih registrirali vi.
3. Ne morete naročati izdelkov v imenu tistih kupcev, ki so bili prvotno člani in jih niste sponzorirali sami.

Vabimo vas, da nam pošljete povratno informacijo glede uporabe te nove funkcije, oziroma nas obvestite o morebitnih težavah, saj je Order Assist še v zgodnji “beta” fazi. Prosimo, če kontaktirate Klicni center za podporo uporabnikom, če imate kakršnakoli vprašanja. Prepričani smo, da bo ta funkcija omogočala večjo fleksibilnost ter manj izzivov za uspešen posel za vas in člane vaše prodajne mreže.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam