ProArgi-9+ in e9: potrjena s strani Kölnskega seznama (Cologne List®)

Naši najbolj priljubljeni prehranski dopolnili za elitno zdravje, ProArgi-9+ in e9, sta se na podlagi neodvisne analize znašli na Kölnskem seznamu, ki ga profesionalni športniki uporabljajo za ugotavljanje, ali smejo jemati določeno prehransko dopolnilo med tekmovanji.

Odkar sta naši najbolj priljubljeni formulaciji podprti s strani te zanesljive in neodvisne organizacije, je bistveno lažje kot kdajkoli prej tržiti linijo naših izdelkov za elitno zdravje vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom. Posredujte jim samo spodnji letak ali jih usmerite na spletno stran  Kölnskega seznama, kjer bodo zlahka na enem mestu izvedeli vse potrebno o naših izdelkih in laboratorijskih raziskavah.


O Kölnskem seznamu

Kölnski seznam je seznam Olimpijskega centra za treninge v Porenju in predstavlja prvo platformo za preprečevanje dopinga za prehranska dopolnila na svetu. Kölnski seznam je še vedno tudi največja platforma, ki je namenjena preprečevanju dopinga. Vsi izdelki, ki jih odobrijo, so uspešno opravili preverjanje embalaže in analizo neodvisnega laboratorija. Kölnski seznam, ki ga sprejemajo po vsej Evropi, vsebuje preverjen seznam izdelkov tako za športnike kot proizvajalce, v katerih so v enem od vodilnih laboratorijev za analizo prehranskih dopolnili testirali vsebnost nedovoljenih poživil, kot so anabolni steroidi in in stimulansi.

Za več informacij preverite koelnerliste.com.

Želite tudi drugim posredovati to odlično novico? Kliknite na povezave za delitev preko družbenih omrežij spodaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam