VIDEI: zavezani smo kakovosti, čistosti in učinkovitosti

Kako Synergy sledi svojemu poslanstvu čistih in učinkovitih izdelkov z dokazanimi, predvidljivimi in ponovljivimi rezultati? Poglejte si videe spodaj in si poglejte, po čem se Synergy razlikuje od drugih.

Kakovostne formulacije


Želimo priti do dna delovanju prehranskih dopolnil na molekularni ravni. Naši znanstveniki in zdravniki ustvarjajo nove, varne in učinkovite formulacije, ki so namenjene točno določeni težavi v zvezi z dobrim počutjem, nato pa proučijo temeljne molekularne mehanizme. S kliničnimi študijami preverjamo učinkovitost in varnost izdelkov. Tako ves čas proizvajamo edinstvene izdelke, ki jih ne boste dobili nikjer drugje. 

Kakovostna lastna proizvodnja


Synergy na tržišču, na katerem se 85 % izdelkov proizvaja izven matične družbe, ponosno svoje izdelke proizvaja sam, ker le tako ve, da so izdelani pravilno. Vse sestavine imamo od trenutka, ko prispejo v naš proizvodni obrat, pod strogim nadzorom in ohranjamo celovitost vseh hranil. S temeljitimi analizami zagotavljamo, da sestavine in končni izdelki ne vsebujejo težkih kovin, pesticidov, smeti in drugih polnil, ki bi lahko kontaminirali naravne izdelke. 

Odličnost metod testiranja


Več kot ducat metod testiranja, katere je razvilo naše laboratorijsko osebje, je bilo predstavljenih na nacionalnih znanstvenih konferencah in v vodilnih strokovno pregledanih publikacijah. Naši inovativni znanstveniki, zdravniki in doktorji znanosti so bili tudi zaprošeni, da sodelujejo pri razvoju validacij metod testiranja za prestižno Združenje uradnih analitičnih kemikov ZDA. 

Najdemo najboljša zelišča


Synergy bo še naprej ves čas predan iskanju najboljših zelišč z vsega sveta od najbolj zaupanja vrednih dobaviteljev. Le malokateri dobavitelj izpolnjuje naše visoke standarde za čistost, kakovost in okolju prijazne tehnike obiranja. Uporabljamo le najkakovostnejša sezonska zelišča od najbolj priznanih pridelovalcev.

Synergy želi dati vse od sebe, da boste vi lahko živeli kar se da zdravo z inovativnimi, učinkovitimi in čistimi izdelki, ki dajejo rezultate. Po raziskavah in testih v Centru Hughes ter naši kakovostni  lastni proizvodnji nam ni para.

KLIKNITE TUKAJ za virtualni ogled Centra Hughes.


KLIKNITE TUKAJ za virtualni ogled našega proizvodnega obrata.Posredujte to objavo tudi drugim, kliknite na povezave za delitev preko družbenih omrežij spodaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam