Spominski video in fotografije z oddiha Leadership Retreat 2019


Letošnji oddih Leadership Retreat je bil izjemno uspešen. Partnerji iz vse Evrope so se zbrali na Kreti na težko prisluženem dopustu v izjemnem kompleksu Kalimera Kriti Resort, kjer so uživali ob vrhunski hrani, čudovitem vremenu, bližini krasne plaže in odlični družbi.

Kvalificirani partnerji so si lahko odpočili in si na soncu nabrali novih moči, se preizkusili v supanju ter tekmovali v nogometu in namiznem tenisu. To je bil obisk prvega dogodka v Evropi tudi za novega generalnega direktorja Nature’s Sunshine, Terrenca Mooreheada, ki se ga je zelo veselil. Skupaj z izvršnim direktorjem Lynnom Ohmanom sta veliko časa namenila druženju z našimi partnerji in jim razkrila navdihujočo vizijo za prihodnost družbe Synergy. Evropski vodje so več kot pripravljeni na strmo rast in izjemno prihodnost.

Ponosni smo, da lahko nagradimo te izjemne posameznike, ki neprestano delajo in s trudom dosegajo nove in nove višave v svojem Synergy poslu.

Album s fotografijami si lahko ogledate TUKAJ.

Legacy Retreat v letu 2020 se bo odvijal v Južnoafriški republiki

Kliknite tukaj za več informacij, kako se kvalificirati za naslednji Legacy Retreat v Južnoafriški republiki, V družbi Synergyja se naužijte razgibane pokrajine, eksotičnih divjih živali in razkošnih namestitev na navdihujočem dopustu, kakršnega si privoščimo samo enkrat v življenju, v eni od najbolj dih jemajočih dežel na našem planetu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam