Povzetek kick-off dogodkov za začetek 2020

Letošnji kick-off dogodki so bili na vseh evropskih trgih izjemno uspešni in navdihujoči. Člani in prijatelji so se v januarju in začetku februarja zbrali na več različnih lokacijah in leto 2020 začeli s še več fokusa in zagona.

Predstavili in razložili smo nove promocije, kot sta Monthly Mentor Bonusin & Customer Care Bonus. Predanega je bilo veliko znanja in izkušenj, seveda pa niso manjkali niti izdelki. Oblikovala so se nova Synergy prijateljstva in ustvarili lepi spomini.

Proslavili smo tudi dosežke marsikaterega izmed članov. Zelo smo ponosni na naše predane evropske člane in veselimo se že njihovih uspehov v 2020. Leto smo začeli res izvrstno!

Veliko leaderjev se je podalo preko meja svojih držav, da so sosednjim trgom pomagali še dodatno okrepiti navdušenje pri ljudeh. Iskreno se zahvaljujemo evropskim leaderjem za njihov čas, predanost, pripravljenost in edinstven pečat, ki ga puščajo. Predvsem pa se zahvaljujemo tudi vam, ki ste se teh dogodkov udeležili, in upamo, da boste letošnje leto res karseda izkoristili.

1 / 8
2 / 8
3 / 8
4 / 8
5 / 8
6 / 8
7 / 8
8 / 8


KAJ PA SLEDI?
- SYNERGYJEVO EVROPSKO SREČANJE 2020


Pridružite se nam v Amsterdamu, kjer bo med 16. in 18.10. potekalo Synergyjevo evropsko srečanje za 2020. Do najpomembnejšega dogodka leta nas loči samo še nekaj mesecev! Kliknite tu in se registrirajte še danes.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam