Fundacija »Impact« (Vpliv) Je Donirala 90.000 Ameriških Dolarjev Za Pomoč V Boju Proti Korona Virusu Iz Wuhana

Fundacija je v sodelovanju z lokalnimi distributerji in zaposlenimi na Kitajskem donirala 90.500 ameriških dolarjev oziroma 633.357 kitajskih juanov Šanghajski dobrodelni fundaciji za pomoč v boju proti korona virusu iz Wuhana.

Sredstva bodo namenjena pomoči najbolj prizadetim območjem, tudi Wuhanu, katera bodo prejela nadvse pomembno zdravstveno opremo, kot so maske, zaščitna očala in oblačila. Oprema bo varovala zdravstvene delavce, ki delajo na licu mesta, in jim pomagala čim bolje poskrbeti za okužene.

Izvršni podpredsednik in predsednik za Azijo in Pacifik, Dan Norman, je povedal: »Nature’s Sunshine je hitro poskrbel za sredstva, s katerimi smo preko naše fundacije »Impact« pomagali izboljšati trenutno situacijo na Kitajskem. Donacija naše fundacije bo Kitajski zelo prišla prav. Zelo sem ponosen na naše vodje na Kitajskem, ki so tako radodarno in s pozitivno naravnanostjo namenili svoj čas in vire v ta namen. Res so izjemni.«

Distributerji in zaposleni na Kitajskem so poleg radodarnih donacij prizadetim pomagali z objavami na družbenih omrežjih. S svojim aktivizmom so zaobjeli celotno Kitajsko, ji naklonili upanje in moralno vzpodbudo v nadvse težkih trenutkih. Nature’s Sunshine je iz dna srca ponosen na njihov izjemen trud in darežljivost.

Šanghajska vlada in vlada okrožja Jing’an sta pripoznali in pohvalili donacijo naše fundacije.

O fundaciji »Impact«

Synergy WorldWide in Nature’s Sunshine preko svoje fundacije »Impact« širita zdravilno moč narave med ljudi v stiski. Fundacija si prizadeva osveščati o zdravilni moči narave, poskrbeti za pomenljive priložnosti za služenje drugim in sodelovati z dobrodelnimi organizacijami, katerih poslanstvo je sorodno našemu.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam