Prijave za letošnje evropsko srečanje so že odprte


Že čez nekaj mesecev nas čaka najpomembnejši dogodek v letošnjem letu! Toplo vabljeni na letošnje evropsko srečanje, ki se bo odvijalo med 16. in 18. oktobrom v Amsterdamu. Prijavite se že danes in se nam pridružite na dogodku in zato se lahko na letošnjem evropskem srečanju veselite konca tedna, polnega aha trenutkov in navdušenja!

Šestnajstega oktobra se bo odvijala VIP večerja*, 18. pa se lahko nadejate kosila za mesečne mentorje (Monthly Mentor)*. Poglejte si, kako si prislužite povabilo tukaj.
*Kvalifikanti bodo prejeli povabilo. 


Prej, ko se boste prijavili, več boste prihranili! Vstopnica ob zgodnji prijavi je za 30 EUR cenejša od redne cene in 50 EUR cenejša od prijav na licu mesta! Ker je število mest omejeno, si čim prej zagotovite svojega!

Časovni razpored prijav
 
Cena za zgodnje prijave (Early Bird)
3. februarja - 31. marca
€99
Redna cena
1. april - 15. septembra
€129
Cena za nove partnerje*
3. februarja - 15. septembra
€99
Cena na kraju dogodka
od 16. do 18. oktobra
€149

Vstopnica velja za eno osebo in vključuje udeležbo na vseh predavanjih na evropskem srečanju ter gala sprejemu.  Stroški nastanitve in prevoza niso vključeni.
*Novi partnerji, ki se želite prijaviti na evropsko srečanje po posebni zgoraj navedeni ceni, se morate prijaviti v roku 30 dni od vpisa pri službi za pomoč uporabnikom.

Ker želimo poskrbeti za čim boljšo izkušnjo, bomo na blogu za vse udeležence dogodka objavili nekaj najboljših hotelov v bližini dvorane (RAI Amsterdam) in mestnega središča.

-        Evropsko srečanje je najpomembnejša prireditev v letu in predstavlja priložnost za druženje vseh naših evropskih partnerjev na enem mestu. Pod lupo bomo vzeli naše ena a izdelke (morda tudi kakšnega novega 'zelenca') in se podučili, kako zgraditi še močnejši Synergy posel. Tega dogodka nikakor ne zamudite!

Označite si dogodek na koledarju in se nanj pripravite že danes! Se že veselimo snidenja v Amsterdam!

KVALIFIKACIJA ZA VIP VEČERJO*:
Prvič postanite Team Director ali več v obdobju med 1.septembrom 2019 in 31. avgustom 2020
ALI
Obdržite Team Direcotor ali višji PIN miminalno tri mesece med 1. januarjem 2020 in 31. avgustom 2020
*Kvalifikanti bodo prejeli povabilo. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam