Serum mladosti Trulūm in komplet vseh izdelkov Trulūm (Trulūm Kit)

Synergy WorldWide se vedno prizadeva izboljševati svoje izdelke in tržišču glede na njegove potrebe, dostopnost sestavin visoke kakovosti, tehnološkega napredka, povratnih informacij uporabnikov in znanstvenih izsledkov zagotavlja najboljšo možno ponudbo. 

Ves čas preverjamo obstoječe izdelke in priložnosti za nove, ker želimo, da vsak izdelek v naši ponudbi sledi naši viziji širjenja glasu o elitnem zdravju (Elite Health) po vsem svetu in je v skladu z željami in potrebami uporabnikov.  


Serijo izdelkov Trulūm smo sprva prodajali kot 7 izdelki. Na podlagi povratnih informacij strank in analize smo spoznali, da si naši uporabniki v Evropi želite preprostejšega programa za vsakodnevno nego kože, ki bolj direktno naslavlja vaše potrebe. Zato Serum mladosti (Youth Serum) odslej ne bo več na voljo, preostali komplet pa bo sedaj sestavljen iz 6 izdelki, a bo kljub temu še vedno prinašal močne koristi in vseboval učinkovine v najbolj priljubljenih izdelkih v kompletu. 

Poglejte si komplete izdelkov Trulūm, ki bodo na voljo, kot je prikazano v nadaljevanju. S poenostavljenim programom po korakih boste prihranili na času, stroških in energiji pri uporabi izdelkov
  

2021 Trulūm Pack

(1x Cleansing Gel, 1x Hydrating Toner, 1x Moisturizer, 
1x Intrinsic Complex, 1x Eye Concentrate, 1x Brightening Serum and the Trulūm guide)

160 CV
220 EUR

 

2021 Trulūm Pack (3+1)

(4x Cleansing Gel, 4x Hydrating Toner, 4x Moisturizer, 
4x Intrinsic Complex, 4x Eye Concentrate, 4x Brightening Serum and 4x Trulūm guide)

480 CV
660 EUR
  
Synergy Worldwide vedno z veseljem prisluhne vašim predlogom in vsaka povratna informacija je nadvse dobrodošla. Če Serum mladosti sodi med vaše najljubše izdelke, se obrnite na nas in z veseljem bomo preverili, ali je še kje na voljo kakšna zaloga na prodaj.

Opozorilo: Cenah temelji na autoship cenah in ne vključuje stroškov poštnine.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam