Leadership Retreat v letu 2022

Sedaj imate priložnost, da poletite na drug konec sveta, kjer vas čaka nepozabno doživetje na Leadership Retreatu v letu 2022. Stroške prenočišča, hrane in prevoza na licu mesta krijemo mi. Poleg tega ponujamo tudi povračilo stroškov letalske karte. Kvalifikante čaka dogodivščina v Utahu, polna nepozabnih trenutkov in izkušenj v zvezi s Synergyjem.

Partnerji s stopnjo najmanj Team Leader bodo imeli priložnost obiskati naš sedež, Center Hughes za raziskave in inovacije ter naš vrhunski proizvodni obrat. Čakajo vas ekskluzivna usposabljanja našega osebja, navezali boste stike z znanstveniki in zdravniki v Centru Hughes in poklepetali z ustanoviteljem družbe, Danom Higginsonom. 

PODROBNOSTI

Kvalifikacijsko obdobje: od januarja 2021 do vključno decembra 2021.
Datum: točni datum še ni določen (enkrat v letu 2022)
Kraj: v Utahu v ZDA
Kdo: kvalificirani partnerji s stopnjo najmanj Team Leader. V nadaljevanju si v kvalifikacijskih pogojih preberite, kako lahko poleg sebe pripeljete še gosta!
Kdo se lahko kvalificira: Evropski Synergy člani, ki so dosegli stopnjo (PIN) GOLD ali več pred letom 2021.
 

KAKO SE KVALIFICIRATE


• Dosezite najmanj stopnjo TEAM LEADER.

• Stopnjo ohranite najmanj 6 mesecev v tem letu, vključno z decembrom.

• Poleg tega mora skupni volumen vaše profitne noge* v letu 2021 presegati skupni volumen vaše profitne noge* v letu 2020 za naslednje odstotke**: 

Stopnja
% rasti samo za partnerja
% rasti še za gosta
<- Team Leader
20%
30%
Team Manager
15%
23%
Team Director
10%
15%
Team Elite ->
5%
8%


Ne pozabite, da se bo Leadership Retreat izvedel skupaj z Vision Retreatom v letu 2022. Partnerji s stopnjo najmanj Team Leader boste imeli priložnost preživeti čas z nadobudnimi graditelji Synergy posla, obenem pa vas bomo za vaše vodstvene sposobnosti nagradili z dodatnimi doživetji.

Še kakšno vprašanje? Še danes se obrnite na naše prijazne uslužbence v službi za pomoč uporabnikom.

Splošni pogoji
- * Volumen profitne (šibkejše) noge je obračunan na podlagi vsakomesečnega dodajanja vaše TC1 profitne noge tekom trajanja promocije.
- ** Na podlagi stopnje, za katero ste bili plačani decembra 2020. Preverite svojo stopnjo (PIN) po kateri ste bili plačani v decembru 2020, da boste lahko vedeli za koliko % morate povečati svoj volumen.
- Ne pozabite, da se lahko za Synergyjeve promocije (vključno s to) kvalificirate le, če ste aktiven član našega autoship programa in vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1.
- Kot gosta lahko s seboj pripeljete zakonca/partnerja ali poslovnega partnerja na istem uporabniškem računu. Drugega Synergyjevega partnerja žal ne morete vzeti s seboj.
- Vsi vidiki promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam