Synergyjev paket Purify predstavljen v TV dokumentarni oddaji

Pred kratkim je bil Synergyjev paket Purify vključen v dokumentarno oddajo na angleškem programu Channel 4 z naslovom “How Healthy Is Your Gut?” (“Imate zdravo črevesje?”).

Šest prostovoljcev je preizkusilo različne načine izboljšanja stanja njihovega črevesja. 

Ranjna Gopal je preizkusila 21-dnevni program za reset črevesja s paketom Purify. Pred začetkom ni imela urejene prehrane in pokonci jo je držalo 12 skodelic kave dnevno. Po zaključenih 21 dneh programa je povedala, da je “bistrejših misli, bolj polna energije, bolj naspana” in da je “nehala uživati kavo”.
 
Dr. Megan Rossi, ki je diplomirana dietetičarka z doktoratom iz zdravja črevesja, je poudarila pomen vlaknin v naši prehrani. Povedala je: “Vlaknine so ključnega pomena, saj nahranijo koristne bakterije v črevesju, kar je povezano z boljšim duševnim zdravjem, zdravjem srca in ožilja ter še marsičesa. Vlaknine imajo v telesu nešteto koristi.

Po 21 dneh je Ranjna Gopal z gotovostjo potrdila, da bi “program še ponovila”. Povedala je tudi, da še nikoli ni imela “bolj ploskega trebuha” in da je izgubila 2,25 kg. Dodala je še: “Čutim res ogromno razliko, tudi v razpoloženju. Nisem pričakovala, da bo sprememba tako očitna po samo 21 dneh.
 
Če vas zanima več in bi se hoteli lotiti našega izjemnega programa Purify, kliknite tukaj. Stopite v stik s svojim Synergy distributerjem ali pa se obrnite na naše službo za pomoč uporabnikom za morebitna vprašanja ali naročilo.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam