Še sodelujete pri #MySmartMealJourney izzivu?

Tudi vi obožujete SmartMeal? Vaši odzivi in prispevki nas navdihujejo in razveseljujejo. Naravnost OBOŽUJEMO, da vas lahko spremljamo na tem popotovanju in da ste del naše kampanje na družabnih omrežjih pod ključnikom #mysmartmealjourney. 

Vaši slastni recepti, zabavni gibalni izzivi in zgodbe o uspehih nas res navdihujejo. Ponosni smo na vse vse in na vsakega posebej v Synergy skupnosti, ker tako delite in se podpirate.

Ne pozabite, da je vse to šele začetek in da si res želimo še naprej spremljati vašo pot. Zato še naprej označujte naš profil (@synergyworldwide.eu) in uporabljajte ključnik #MySmartMealJourney.

Ni boljšega občutka kot postajati boljša verzija sebe ter to deliti in še druge spodbujati k zdravemu življenjskemu slogu. Komu boste pa vi predali SmartMeal? Pridružite se gibanju, ki je prevzelo ljudi iz cele Evrope, in skupaj z njimi dajte v ospredje svoje zdravje, pa eno merico pametnega šejka SmartMeal naenkrat.
 Kako prevzeti nagrado za dobro opravljeno delo?   

Če boste pred 19.9.2021 zaključili 4- ali 8-tedenski #MySmartMealJourney izziv, sledite tem korakom:

    1. Na synergyeurope@synergyworldwide.com pošljite dokaze o vašem sodelovanju in potovanju. Veselimo se že vaših prispevkov!
 
    2. Ko bomo vaše prispevke prejeli in potrdili, boste lahko z naročilom preko Službe za pomoč uporabnikom dobili tudi vaše brezplačno pakiranje izdelka SmartMeal. Prav tako vas bomo vključili v nagradno žrebanje SmartMeal Wellness, ki bo 19.9.2021.

            a. Vsi tisti, ki boste kvalificirali in uspešno zaključili vaše 4-tedensko SmartMeal potovanje (glede na pogoje), boste lahko prejeli EN dodaten BREZPLAČEN SmartMeal pri naročilu 4 ali več SmartMealov s pomočjo Službe za pomoč uporabnikom.

            b. Vsi tisti, ki boste kvalificirali in uspešno zaključili vaše 8-tedensko SmartMeal potovanje (glede na pogoje), boste lahko prejeli DVA dodatna BREZPLAČNA SmartMeala pri naročilu 8 ali več SmartMealov s pomočjo Službe za pomoč uporabnikom.
 
Z morebitnimi vprašanji se obrnite na našo Službo za pomoč uporabnikom.
 
Opomba:  
Vaše brezplačne SmartMeale lahko prevzamete najpozneje do 31.10.2021. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam