Posebna ponudba v Evropi ta konec tedna

Ta konec tedna izkoristite Synergyjevo odlično ponudbo in velike prihranke! To je priložnost, da nagovorite tako nove kot obstoječe stranke in jim pomagate prihraniti denar za zdravstvene izdelke. Poskrbite, da ne zamudijo teh fantastičnih ponudb! Založite se s svojimi najljubšimi prehranskimi dopolnili in obenem še prihranite kaj cvenka. 

TAKOLE GRE:

Od petka, 24. septembra, naprej boste za naročila prek službe za pomoč uporabnikom upravičeni do popusta ob naši posebni ponudbi ta konec tedna. Akcija velja do vključno nedelje, 26. septembra, ob polnoči. Izkoristite priložnost z obema rokama in ta konec tedna veliko prihranite.

Ko kupujete za…
100 CV – 299 CV – dobite 10% popusta (v celoti izpolnjen CV )
300 CV ali več  –  dobite 15% popusta (v celoti izpolnjen CV)

Ste že izkoristili septembrsko Super Mentor promocijo? Če ne, je ZDAJ odlična priložnost, da združite obe promociji in razširite svojo ekipo ter delite vse prednosti. Kliknite tukaj za podrobnejše informacije.


Opomba
- Do popusta bodo upravičena samo naročila prek službe za pomoč uporabnikom (po telefonu ali elektronski pošti) nad 100 CV. Vsa naročila po elektronski pošti, oddana v času akcije med koncem tedna glede na zgornja merila, bodo obdelana in deležna ustreznega popusta v ponedeljek, 27. septembra.
- Naročila prek spletne trgovine in autoship naročila so izključena.
- Popusta ne morete uveljavljati za 3+1 pakete, komplete z DNK testom in večje pakete, za katere ne velja kvalifikacijski volumen. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam