Pripravite se na Synergyjevo evropsko srečanje 2021

Začeli smo odštevati! Do srečanja sta še dva meseca, zato vprašanje: “Ste se že prijavili in ali ste pripravljeni?”.

Za nami je zelo uspešno leto za Synergyjevo evropsko tržišče in veseli nas, da bomo lahko te dosežke delili z vami na virtualnem dogodku.

V tednih pred začetkom dogodka bomo vsak teden podelili več nagrad srečnim izžrebancem izmed že prijavljenih oseb. Prej kot se prijavite, več možnosti boste imeli za nagrado. Poleg tega pa boste med prvimi, ki boste obveščeni o novostih in podrobnejših informacijah o evropskem srečanju.

Ne pozabite na dogodek povabiti članov vaše ekipe in potencialnih novih članov. Srečanje bo res odlična priložnost za nova znanja, deljenje informacij in začutiti utrip Synergy skupnosti.

Se sprašujete, kakšne nagrade vas čakajo? Nekaj jih lahko omenimo: darilni boni, reklamni material, izdelki in edinstvene vrečke presenečenja (v kratkem boste izvedeli nekaj res vznemirljivega!).


Pregled:
Petek, 12.11.2021: 19.00 – 21.00 (CET)
Sobota, 13.11.2921: 13.00-16.00 in 18.00-21.00 (CET)

Tukaj lahko že dostopate do delnega urnika tematik na srečanju.

Letos želimo dati večji poudarek na naši skupnosti in Synergy zgodbah. Bi želeli sodelovati? Zelo radi bi vas videli in slišali deliti svojo zgodbo. Pošljite nam odgovore na vsa ali katerokoli od spodnjih vprašanj, v obliki besedila, citatov, fotografij ali posnetkov (synergyeurope@synergyworldwide.com):

1. Kaj vam pomeni Synergy WorldWide?
2. Zakaj ste NAVDUŠEN član podjetja Synergy?
3. Opišite ali pokažite nam, kako je Synergy del vašega življenja, in uporabite ključnik #SynergyLifestyle.
4. Kakšni so vaši cilji za leto 2022?
5. Z nami delite vaše najboljše nasvete za uspešno opravljanje Synergy posla.
6. Z nami delite svoj najljubši recept, ki vključuje Synergy izdelek.
7. Kako bi Synergy opisali in predstavili nekomu, ki ga še ne pozna?
8. Kakšen nasvet bi dali sami sebi na dan, ko ste začeli s svojim Synergy poslom?
9. Na katero vprašanje bi želeli odgovor ali o kateri tematiki bi želeli, da spregovorimo v živo na srečanju?
10. Kaj želite videte, slišati in ali izkusiti na Synergyjevem evropskem srečanju 2021?SKUPAJ BODIMO SILA IN POSKRBIMO, DA BO TO SREČANJE NAŠE NAJVEČJE DO ZDAJ. REZERVIRAJTE SI ČAS 12.11. IN 13.11.2021, VEČ PODROBNOSTI PA ŠE SLEDI. 

STE ŽE KUPILI VSTOPNICO ZA EVROPSKO SREČANJE V LETIH 2020 ALI 2021?

Odlična novica! Že kupljene vstopnice so veljavne za evropsko srečanje v Amsterdamu v letu 2022. Ker cenimo vašo potrpežljivost, razumevanje in zaupanje, boste na srečanju leta 2022 dobili posebno darilo. (Ohranitev vstopnice za Summit 2020 vam bo omogočila, da na Summit 2022 pripeljete dodatnega gosta, splošna vstopnica. Opomba: vse dodatne storitve večerje in/ali izdelki niso vključeni, lahko pa jih kupite ločeno).

Če imate kakršnakoli vprašanja ali dvome, z veseljem pričakujemo vaš klic ali e-pošto. Obrnite se na prijazno osebje našega centra za pomoč uporabnikom, ki vam bo z veseljem ugodilo in pomagalo.

Opomba: Če želite povrnjeno kupnino za svojo vstopnico za evropsko srečanje, se za pomoč obrnite na center za pomoč uporabnikom. Z zahtevo za vračilo kupnine boste izgubili možnost prejetja posebnega darila. 

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam