Septembrska promocija za super mentorje

Ste pripravljeni povečati svoj tim in širiti glas o prednostih Synergyja? Potem je september kot naročen za to. Po dopustih se ponovno lotite posla in zaslužite še enkrat več!

Kako? Zelo preprosto! 

        1. V septembru vpišite novega partnerja in si takoj, ko je obdelano njegovo aktivacijsko naročilo, prislužite tudi bonus za super mentorje (Monthly Mentor Super Month Bonus, 20€).

        2. Izpolnjujte pogoje za Monthly Mentor promocijo in si po dveh mesecih mentorstva prislužite še dodaten bonus (20€). Kliknite tukaj za več informacij. 

Kaj to preprosto pomeni? Ko nov osebno sponzorirani partner obdela kvalifikacijsko aktivacijsko naročilo, si prislužite bonus v višini 20€, nato pa si po dveh mesecih, v katerih novi partner še naprej oddaja kvalifikacijska naročila, prislužite še dodaten bonus v višini 20€. 


Splošni pogoji 
- Ne pozabite, da se lahko za Synergyjeve promocije (vključno s to) kvalificirate le, če ste aktiven član našega autoship programa in vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV osebnega volumna na TC1. 
- Monthly Mentor Bonus je časovno omejen promocijski program na evropskih tržiščih, namenjen spodbujanju mentorstva pri gradnji Synergy posla, zato bodo zanj štela samo naročila v Evropi.
- Vsi vidiki bonusa/promocijskega programa so neprenosljivi in jih ni mogoče unovčiti za denar. Prejemnik bonusa ob njegovem prejemu ne sme imeti nobenih dolgov do Synergy WorldWide.
- Osebno sponzorirani evropski partner mora oddati kvalifikacijsko aktivacijsko naročilo v zahtevani višini glede na njegovo tržišče.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objavite komentar

Instagram

Sledi nam