Zadnja priložnost za poletno promocijo kozmetičnih izdelkov

To poletje lahko z linijo izdelkov Elemence za nego kože izgledate in se počutite kar najbolje. Ti izdelki, ki ne vsebujejo parabena, vsebujejo pa naravne rastlinske in blažilne sestavine, so bili ustvarjeni z namenom, da nahranijo, očistijo in  polepšajo - ne glede na to, kakšen tip kože imate.

Kaj pomeni to, da izdelek ne vsebuje parabena?

Parabeni so kemijski prezervativi, ki jih danes najdemo v večini kozmetičnih izdelkov, kot so šampon in maskara, ki se jih uporablja za obnovo izgleda posameznika. Trije parabeni, ki se jih najpogosteje uporablja, so butil paraben, propil paraben in metil paraben, toda posamezen izdelek lahko pogosto vsebuje več kot en paraben, zato da bi bila formula zaščitena pred mikroorganizmi.

Medtem ko so parabeni močno učinkoviti pri ohranjanju obstojnosti kozmetičnih izdelkov, je bilo tekom let dosti razglabljanja glede morebitnega škodljivega vpliva te kemikalije. O tem, ali je le-ta škodljiva ali ne, bi lahko še govorili, vendar pa se je Synergy, da bi se temu vprašanju izognil, odločil, da bo uporabljal najnežnejše in najvarnejše sestavine.

Vsak izdelek v liniji Elemence je bil ustvarjen iz naravnih sestavin in s pomočjo znanstvene tehnologije, ki se osredotoča na vse, kar vaša koža potrebuje, da bo izgledala popolno. Odkrijte moč izdelkov Elemence, ki poskrbijo za izboljšanje kože, in izkusite razliko v njenem videzu in počutju.


Toda pohitite, ta promocija je na voljo le do 31. avgusta!

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam