Svetovna prvakinja v karateju pridobi konkurenčno prednost z izdelki Synergy


Cathy McAleer je tako umsko kot telesno močna ženska in je elitna športnica v različnih borilnih veščinah. Njen urnik je nabito poln z vsem, kar je v zvezi s karatejem, od lastnih treningov pa do treniranja drugih prvakov v karateju in opravljanja različnih nalog v tem športu na Irskem.


Je ustanoviteljica akademije NIKA (Northern Ireland Karate Academy) in vodi dva kluba v Queensu Leisure Complex Holywood in Stormont Pavilion, kjer pomaga trenirati številne svetovne, evropske, britanske in irske prvake. Toda nobena od teh odgovornosti ni njena redna služba. Dela kot generalna direktorica v enem od klubov Virgin Active Health v Severni Irski. Cathy ima poleg licence iz športne masaže tudi diplomo iz športnega marketinga.

Dosežki:

svetovna prvakinja na WKC prvenstvu v Kata karateju, 2014
svetovna prvakinja v Kumite karateju, 2014
prejemnica srebrne medalje na WKC prvenstvu, 2014
evropska prvakinja na WKN prvenstvu v kickboxingu discipline full contact, 2014
neodločen izid na WKN prvenstvu za K1 svetovnega prvaka, 2014
v Severni Irski nepremagana deset let zaporedoma
inštruktorica - mojster karateja stopnje 3.Dan in državni trener Severne Irske

»Številni ljudje me sprašujejo, kako zmorem vse to in imam obenem tudi energijo za tekmovanje in trening,« je povedala Cathy.  Uporaba široke palete izdelkov Synergy je pri tem naredila veliko razliko.

Cathy je začela uporabljati Sistem V3 junija 2014 in je le po treh tednih zaznala neverjetne koristi.« Njeni treningi so zahtevni in zato lahko njeno telo utrpi številne poškodbe, toda zaradi izdelkov Synergy lahko trenira bolj pogosto in tudi odlično okreva. Lahko se je bolj gnala, da je dolžino teka podaljšala iz 4,8km na 9,6 km, čeprav ni navdušena tekačica.

Vse njene zveze v irskem športnem svetu so ji vsekakor pomagale doseči občudovanja vredno število kupcev, ko jim je predstavila izdelke Synergy.
Naslednji Cathyjin tekmovalni boj bo na mednarodnem turnirju World Open Martial Arts Games septembra v Ženevi, kjer bo tekmovala v kickboxingu.

»Moj cilj je, da bi imela dva naslova svetovnega prvaka v dveh različnih športnih disciplinah in upam, da se bodo te sanje 13. septembra tudi uresničile,« je rekla Cathy. »Vsak izdelek na različne načine pripomore k mojemu uspehu. Synergy, hvala ti za vrhunske izdelke!«

Cathy, želimo ti veliko sreče in smo ponosni, da si del družine Synergy!


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam