Pogosta Vprašanja Glede Srečanja


V: Bo poskrbljeno za prevod?
O: Slušalke boste lahko prevzeli na prijavnem mestu. Navesti boste morali svoje ime in Synergy številko. V kolikor slušalk na koncu zadnjega dela srečanja ne boste vrnili, vam bo zaračunana odškodnina v višini 300€ . Ta bo odšteta s kartice, ki ste jo predložili ob prijavi.

V: Kakšna so pravila oblačenja na srečanju?
O: Za večino dejavnosti so primerna sproščena poslovna oblačila. Za večer priznanj večina rada obleče koktajl obleko (ženske: obleka, moški: suknjič in kravata). Za VIP sprejem prav tako priporočamo koktajl obleko.

V: Kakšen je delovni čas trgovine na srečanju?
O: petek, 4. september
13:00 - 20:00
sobota, 5. september
9:00 - 16:00

V: Kakšne vrste plačil podpira trgovina?
O: V trgovini bodo sprejemljive vse vrste plačil, ki so na voljo, ko opravljate plačila na spletu. Gotovine ne sprejemamo.

V: Ali se lahko izdelke pošlje na dom? 
O: Da, uporabljali bomo isti sistem naročanja. Plačati boste morali poštnino. Ne omogočamo pa pošiljanja promocijskega blaga.

V: Ali se moram udeležiti srečanja, če želim prejeti posebne ponudbe?
O: Le člani, ki se bodo udeležili srečanja, bodo deležni posebnih ponudb, ki so tam na voljo. Vračil ne sprejemamo. Pravilnik o dokončnem nakupu velja za vse izdelke in promocijsko blago.

V: Ali je na splošnih delih srečanja določen sedežni red?
O: Med prvim splošnim delom bomo določili sedežni red po državah, da bomo lažje usklajevali del dogodka, ki bo parada narodov. Na zadnjem delu bomo določili sedeže za vse nove Team Leaderje in člane z višjimi nazivi. Sedežni red na ostalih delih srečanja ni določen.

V: Ali lahko na sestanke pripeljem gosta?
O: Vsi gostje, ki bodo plačali prijavnino, se bodo lahko udeležili sestankov. Tisti pa, ki prijavnine ne bodo plačali, bodo imeli prost vstop le v Synergy trgovino.

V: Prejel sem vabilo na VIP sprejem. Kaj moram vedeti?
O: VIP sprejem bo v restavraciji Caffè Delle Arti, od 20:00 do 22:00. V sprejem sta vključena večerja in zabavni program. Udeležence naprošamo, naj se oblečejo v klasične obleke (moški: obleko in kravato, ženske: koktajl obleko). Vsi, ki so prejeli vabilo na ta sprejem, bodo ob prijavi prejeli tablico s svojim imenom, na kateri bo tudi emblem za VIP sprejem. Ta emblem bo vstopnica za sprejem. Za prevoz do restavracije poskrbite sami.  Naslov: Caffe delle Arti,  Via Gramsci 73 Roma 00197.

V: Kaj je VIP nakup?
O: Vsi, ki imajo na svoji kartici emblem za VIP nakup, bodo imeli prednost pri plačevanju v Synergy trgovini. Ko boste pripravljeni plačati, preprosto poiščite VIP blagajno.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam