Novi Diamond Executive: Bart Woodcook


Čestitke našemu novopečenemu Diamond Executive, Bartu Woodcooku, ki je, preden se je pridružil vrstam naših najuspešnejših vodij, iz dneva v dan pridno izdeloval omare po naročilu blizu Seattla. Prav takrat mu je postalo jasno, da človek ne more uspeti, če ni v svoje delo pripravljen vložiti dovolj časa in na poti tudi kaj žrtvovati.

Kasneje je ugotovil, kako zelo so mu vse lekcije iz mizarske kariere pomagale uspeti tudi v mrežnem marketingu. Na dolgi rok so v našem poslu namreč uspešni le tisti, ki ne odstopajo od svoje delovne etike, ki so neomajno predani svojemu timu in ki nenehno gojijo strast do izdelkov družbe, kateri so se pridružili. In tem načelom je Bart sledil od samega začetka že v svojem mizarskem podjetju, zato jih je tudi brez težav prenesel v sodelovanje s Synergyjem, saj je našel pravo podjetje, ki mu je od samega začetka nudilo tudi potrebno podporo.

Bart je neločljivo povezan z vsemi uspehi, ki jih Synergy beleži po vsem svetu, brez njega pa ne bi bilo niti eksplozivne rasti posla v Evropi v zadnjih letih. V vznemirljivih in hudo napornih prvih letih, ki jih je preživel z nami, je iz rodnega Buckleyja nenehno potoval povsod po Evropi, kjer je nudil svojim partnerjem potrebno podporo za rast posla. Ker je bil ves čas na poti, je nazadnje sklenil, da si kupi sanjsko hišo v Španiji, kjer bo bližje svojemu timu. Zaradi neizmerne predanosti našemu podjetju se sedaj lahko pohvali s stopnjo Diamond Executive in zna kaj kmalu postati naš naslednji Presidential Executive.

Vodstvo naše družbe je hvaležno za prijateljstvo z Bartom in verjame, da kot globalni vodja zelo pomaga družbi po vsem svetu. Njegov posel je zgrajen na načelih zaupanja, integritete in obojestranskega spoštovanja, strast, ki jo čuti do naše družbe, pa se mu vidi na obrazu vsakič, ko naše priložnosti predstavi nekomu, ki nas še ne pozna.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam