Novi Team Elite: James Booth


Irec James Booth, ki je 17 let beležil zmage v boksu in se že 20 let ukvarja z borilnimi veščinami, zato se tudi zaveda, kako pomembna je elitna prehrana za optimalne dosežke. Kmalu zatem, ko mu je Synergy leta 2010 stopil na življenjsko pot, je ugotovil, da se predanost podjetja kakovostni prehrani ujema s prepričanji, ki jih goji že vse življenje. Blesteti je želel že kot profesionalni boksar, načela odličnosti pa zagovarja tudi v svojem poslu. Od avgusta dalje pa je naš najnovejši  Team Elite v Evropi.

Popolnoma jasno je, da zna do konca izpeljati vse, česar se predano loti, naj si bo poslovni ali športni podvig. Ko je začel trenirati borilne veščine, je sklenil, da želi priti do črnega pasu. Ko se je vpisal v Synergy, se je odločil, da želi segati po najvišjih (executive) stopnjah.  Kot Team Elite je že na zelo dobri poti, da se mu ta želja tudi uresniči.

Čeprav je James že dolgo tega odložil boksarske rokavice v kot, ima še vedno končni cilj pred očmi, njegova mentaliteta pa mu zagotavlja uspeh. James je ponotranjil številna spoznanja, do katerih je prišel tekom boksarske kariere – predvsem, kako pomembno je postaviti temelje tako v boksu kot v poslu.

James pravi, da se boksarji začetniki ne postavijo v ring že prvi teden treninga, v pričakovanju, da bodo pokosili nasprotnika, saj vedo, da bi se, če bi to storili, znašli v hudi nevarnosti. Isti koncept velja tudi za Synergy posel. Morda ti bo uspelo temelje postaviti šele sčasoma, ampak takrat se ti bodo na široko razprle zvezde in nebo uspeha.

»V zadnjih petih letih, odkar sem partner Synergyja, se mi je življenje popolnoma postavilo na glavo. Plačan sem za trud, ki ga vlagam v svoje delo. Mrežni marketing v mnogočem spominja na rudarstvo. Na začetku moraš iz dneva v dan neumorno kopati, da bi našel, kar iščeš, če pa si dovolj vztrajen, ti bo nazadnje uspelo naleteti na zlato.«

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam