Norveški partnerji tekmujejo za Synergy


Kolesarska ekipa IAM Cycling je navdihnila nekaj norveških partnerjev, da so sestavili svojo kolesarsko ekipo, s pomočjo katere želijo izboljšati svoje zdravje in širiti Synergyjevo sporočilo med ljudi. Vse skupaj je »zakuhal« Presidential Executive Mads Østvang, ki je izzval svoj tim, naj tekmuje na zelo znani kolesarski dirki na Norveškem, Trysilrittet.

Kolesarska ekipa, del katere trenira pod vodstvom Emerald Executive Stefana Patrika Kristoffersena, se je letos poleti navdušila nad kolesarstvom. Med junijem in avgustom so s kolesarskimi majicami IAM Cycling, ki so jim jo podarili člani poklicne kolesarske ekipe IAM Cycling, ki jo sponzorira Synergy, tekmovali na treh kolesarskih dirkah, kar šest partnerjev pa je uspešno izpeljalo tudi Trysilrittet, ki poteka preko veličastnih gora v Trysilu na Norveškem. Stefan Patrik nam je povedal, da od članov kolesarske ekipe najbolj izstopa 70-letni Olav Hindseth, ki je 75 kilometrov dolgo dirko prekolesaril bistveno hitreje kot številni sotekmovalci, ki štejejo bistveno manj pomladi. Kolesarska ekipa že komaj čaka, da se dirke udeleži tudi naslednje leto, v celotno dogajanje pa želi vključiti tudi čim več partnerjev Synergy WorldWide in zbrati čim več sredstev za našo partnersko neprofitno organizacijo, Fundacijo 5 Star Legacy.

Naši norveški partnerji, ki iz dneva v dan želijo puščati pečat, so se udeležili tudi 61 kilometrov dolge dobrodelne kolesarske dirke Aktivno zoper rak Osensjøen Rundt, namenjene zbiranju denarja za pediatrične onkološke oddelke.

Nazadnje pa se je 12 partnerjev udeležilo svoje najdaljše dirke doslej, največje kolesarske dirke na Norveškem v dolžini 86 kilometrov, Birkebeinerrittet. Pred in med dirkami so si dvigali raven energije z našimi izdelki, katere so jemali tudi po koncu dirk za hitrejšo regeneracijo telesa po fizičnih naporih.

Na tem mestu bi radi čestitali našim partnerjem za proaktivno širjenje našega sporočila med ljudi s sodelovanjem na različnih dogodkih, namenjenih izboljšanju zdravja in z dobrodelno noto.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam