Povzetek dogajanja na letošnjem evropskem srečanju


Medtem se je odvilo tudi že doslej zadnje evropsko srečanje, ki vsako leto na kupu zbere naše evropske partnerje. Za razliko od prejšnjih srečanj pa nismo samo na enem mestu zbrali naše partnerje na vseh evropskih tržiščih, kjer smo prisotni, ampak smo storili prvi korak v povezovanju in združevanju vseh partnerjev po vsem svetu z enim sporočilom in enim sistemom izdelkov.


Dogodka na Dunaju se je udeležilo skoraj 1500 partnerjev, kar je največ doslej na evropskih srečanjih. Dvorana Wiener Stadthalle je že od četrtka, 22. septembra, ko so se partnerji zagreto gnetli pred registracijskim pultom, pokala po šivih. Partnerji so zagreto klepetali s svojimi prijatelji, kasneje pa so se udeležili še otvoritvenega sprejema, do katerega jih je popeljala rdeča preproga. Plesišče je bilo polno partnerjev, ki so se zavrteli v ritmu glasbe, ki jo je v živo vrtel DJ. Udeleženci sprejema so tudi uživali ob drugem zabavnem programu: oponašalcu Mozarta, profesionalnih plesalcih, živih kipih in karikaturistih. Zabava, v kateri se je dogajalo marsikaj, je ustvarila pravo vzdušje, ki se je prelilo v navdušenje, ki je vladalo med predavanji, ki so sledila v naslednjih dneh.

Prvi sklop predavanj 23. septembra se je začel z že tradicionalnim vsakoletnim sprevodom narodov, kateremu so sledile navdihujoče besede predsednika družbe, Dana Normana, in ustanovitelja Synergy WorldWide, Dana Higginsona. Oba sta se ozrla v preteklost družbe in vrgla oko v našo prihodnost, obenem pa predstavila pet stebrov uspeha – sistem nagrajevanja, izdelke, vodje, podporo zaposlenih in način dela. Pet stebrov se je kot rdeča nit vleklo po vseh prezentacijah v okviru srečanja kot struktura, ki je značilna za vse uspešne družbe za direktno prodajo. Prvi sklop predavanj se je zaključil s prezentacijo generalnega direktorja NSP, Grega Proberta (s katero smo lansirali program elitnega zdravja), ki so se je naši partnerji verjetno najbolj veselili in bili zanjo tudi najbolj hvaležni . G. Probert ni samo predstavil koncepta elitnega zdravja, ampak je partnerje seznanil tudi s spremljajočim sistemom izdelkov – Purify, Fortify, Protect oziroma očisti, okrepi in zaščiti. Že takoj po zaključku njegove prezentacije pa so partnerji pohiteli v trgovino, kjer so si lahko omislili izdelke za očiščenje mikrobioma, Purify Kit, ki je bil na voljo samo udeležencem srečanja. Izdelke smo razprodali v 1 uri.

Drugi sklop predavanj je začel vodja našega znanstvenega oddelka, dr. Matthew Tripp, ki je partnerjem še s strokovne in znanstvene plati predstavil, kako se preko mikrobioma doseže elitno zdravje, in se pomudil v znanstvenih dognanjih in izsledkih, na podlagi katerih so razvili nove izdelke Purify Kit. Pojasnil je tudi, kako vsak izdelek ločeno in kako vsi skupaj pomagajo očistiti mikrobiom. Zatem je vodja marketinškega oddelka Synergy WorldWide, Aaron McCain, partnerjem predstavil nova digitalna orodja, popolnoma prenovljeno spletno stran družbe, poenostavljeno nakupovanje in vpisovanje, nove osebne strani in novo uporabniku prijazno spletno pisarno Pulse. Njegovi prezentaciji so sledila priznanja partnerjem, ki so zabeležili največje uspehe z Elite Honors sistemom in Go Elite promocijo, čemur je sledila prezentacija enega od naših najuspešnejših EHQ partnerjev, Pearl Executiva iz Avstrije, Franza Friessa, ki je partnerje poučil, kako duplicirati svoj način dela s povezovanjem modela Elite Honors z novimi izdelki Purify Kit. Drugi sklop predavanj je zaključil Triple Presidential Executive iz ZDA, Mark Comer, ki je potegnil vzporednice s Synergyjem v Južni Koreji, preden je tržišče naravnost eksplodiralo, in Synergyjem v Evropi, kakršen je danes. S pomočjo natančno opredeljenega sistema izdelkov in enotnega sporočila po vseh tržiščih imajo tako sedaj tudi naši evropski partnerji v rokah vse potrebno, da zabeležijo eksplozivno rast posla tudi na svojih tržiščih.

Družba je zvečer v umetelno in elegantno vzdušje – ki je kot naročeno za smetano med našimi partnerji – kvalificirane partnerje povabila na VIP sprejem za kvalificirane partnerje, ki se je odvijal v Hotelu Imperiali. Novi in že obstoječi kvalifikanti so se odeli v svečane oprave in uživali v izjemnem večeru v družbi drugih najuspešnejših evropskih vodij in našega vodstva ter se naužili odlične hrane.

Sobotni del srečanja se je začel s predavanjem vodje našega oddelka za ravnanje v skladu s predpisi, Richarda Strulsona, pred uradnim začetkom sobotnih predavanj, ki je partnerjem pojasnil, kako zaščititi svoj posel. Njegovemu delu je sledil tretji sklop predavanj, ki se je začel z navdihujočimi besedami o vodjih, ki služijo, naše Double Presidential Executive Dianne Leavitt, ki je partnerjem predstavila navdihujočo zgodbo uspešnega nogometaša, Peléja. Kasneje se je Jaku Rothfelsu na odru pridružila skupina naših najboljših evropskih vodij, ki so klepetali o vsem mogočem v zvezi s petimi stebri uspeha. Temu so sledila priznanja našim novim Team Leaderjem, Team Managerjem in Team Directorjem. Tretji sklop predavanj se je zaključil z besedami podpredsednika družbe za Evropo, Carmela D'Anzija, ki je partnerjem razkril svojo vizijo za evropsko tržišče in pozval vse prisotne k zavihanju rokavov, da se bo njegova vizija lahko tudi uresničila.

Posebni gost letošnjega srečanja, ki se je tokrat udeležil svojega prvega evropskega srečanja, Triple Presidential Executive iz Južne Koreje, Yun Tae Hwang, je evropskim partnerjem razkril svoje skrivnosti do uspeha, s čimer se je začel četrti sklop predavanj, partnerjem pa je tudi zaupal, kako mu je uspelo zabeležiti eksplozivno rast v svojem poslu. Njegova prezentacija je bila kot naročena za popoln zaključek še enega odličnega srečanja. Kot že veleva tradicija, so bili tudi tokrat glavne zvezde četrtega dela srečanja naši najuspešnejši partnerji. Prvič v zgodovini Synergyja smo na evropskih tleh podelili nagrado za Top Recruiterja (partnerja z največ na novo vpisanimi osebno sponzoriranimi partnerji) in Top Business Builderja (partnerja z največ osebno sponzoriranimi partnerji, ki so napredovali v stopnji). Čez oder so se po svojo nagrado sprehodili tudi naših 5 novih Team Elite in dobitniki nagrad Legacy (Upanje Synergyja Willa Martina in Fundacije odličnosti), po posebno priznanje pa sta prišla tudi naša najnovejša člana kluba milijonarjev, Øistein Bekkvang in Stefan Patrik Kristoffersen z Norveške, sledili pa so jima še naša nova evropska Pearl Executive, Robert Suppan iz Avstrije in Teri Rigby iz Velike Britanije, nazadnje pa smo za doseženo stopnjo Diamond Executive čestitali tudi Bartu Woodcooku iz ZDA/Španije.

Zadnji govorec na letošnjem srečanju je bil ustanovitelj družbe, Dan Higginson, ki je s svojimi besedami, s katerimi vedno seže v srce, spodbudil partnerje po vsej Evropi, naj storijo vse v svoji moči, da se Synergy WorldWide s svojim sporočilom elitnega zdravja zavihti med velikane mrežnega marketinga na svetu. Evropsko srečanje na Dunaju predstavlja šele začetek vseh velikih dosežkov, ki nas še čakajo v Evropi. Najlepša hvala vsem, ki ste bili z nami, in poskrbeli, da smo ga lahko tako uspešno izpeljali.


CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam