Synergy Vision Retreat


Dvajseto obletnico obstoja družbe bomo obeležili s povabilom na sedež družbe v Utahu, kjer se bosta dodobra seznanili z vsem, kar se tiče Synergy WorldWide!

Poglejte si naš nov sedež, Center Hughes in proizvodni obrat ter preživite štiri dni in tri noči v naši družbi. Kot naši cenjeni gost boste imeli priložnost sodelovati na sestankih in predstavitvah z našim osebjem, znanstveniki in zdravniki v Centru Hughes, predsednikom in ustanoviteljem družbe. Kar pa še ni vse: ne boste samo dodobra spoznali naše vizije, ampak boste odkrili in raziskali nekatere lepote in kraje, zaradi katerih vam bo Utah vzel dah.

Vision Retreat je edinstvena priložnost za obisk sedeža družbe, zato si želimo, da se vsi kvalificirate zanj. Stroške nastanitve, prehrane in prevozov v Utahu bo prevzel Synergy. Kvalificirate se lahko tudi za brezplačno letalsko vozovnico. Glej kvalifikacijske pogoje v nadaljevanju.

Se vidimo septembra!

VISION RETREAT

Kdaj: med 12. in 15. septembrom 2019
Kje: v Utahu v ZDA
Kdo: kvalificirani partnerji. V nadaljevanju si preberite, kako lahko poleg sebe pripeljete še gosta!
Kvalifikacijsko obdobje: od januarja do junija 2019

Kako se kvalificirate:

• dosezite novo stopnjo (najmanj Silver);
• med celotno promocijo oziroma, če ste nov partner, od meseca, ko se aktivirate kot partner v letu 2019, vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV na prvem sledilnem centru (TC1);
• Osebno sponzorirate dva nova člana, ki morata oba med kvalifikacijskim obdobjem doseči stopnjo Star.
Želite leteti v Utah BREZPLAČNO? Najmanj en mesec ohranite svojo novo stopnjo. Vaša dva nova partnerja pa morata najmanj en mesec ohraniti stopnjo Star.

Kako pripeljete še gosta:

Dosezite še enkrat toliko kot zgoraj!
• dosezite še eno novo stopnjo (najmanj Gold);
• med celotno promocijo oziroma, če ste nov partner, od meseca, ko se aktivirate kot partner v letu 2019, vsak mesec ustvarite najmanj 200 CV na prvem sledilnem centru (TC1);
• Osebno sponzorirate še dodatna dva nova člana, ki morata oba med kvalifikacijskim obdobjem doseči stopnjo Star.
Želite, da tudi vaš gost leti v Utah BREZPLAČNO? Najmanj še en mesec ohranite svojo novo stopnjo. Vaša dva nova partnerja pa morata najmanj še en mesec ohraniti stopnjo Star.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam