Veliko dogajanja na globalni ravni

Družba Synergy bo kmalu praznovala 20 let svojega delovanja in stvari tečejo bolj gladko kot kadarkoli prej. Po skromnih začetkih se je podjetje prelevilo v globalno mrežo podjetnikov, ki s svetom delimo pot do elitnega zdravja, za kar gre zahvala odličnim članom in vodjem povsod po svetu.

Od odprtja nove Synergyjeve globalne pisarne v Utahu si je naše prostore ogledalo že kar nekaj skupin obiskovalcev. Dodaten izjemen vtis pusti dejstvo, da so prostori zelo blizu Hughesovega centra za raziskave in razvoj, saj naši gostje zelo cenijo znanstveno podlago, s katero so podprti vsi naši izdelki. Veselimo pa se že obiskov še mnogo večih obiskovalcev.

Predsednik družbe Synergy Worldwide, Dan Norman, je povedal: “Ponosen sem na to, kako daleč smo prišli kot podjetje, in na vse vpletene ljudi, zaradi katerih je takšna rast mogoča. Tudi prihodnost družbe vidim kot zelo svetlo. Zaradi novih prostorov, novih rekordov poslovanja v Aziji, novih vodij v Severni Ameriki in nove energije, ki jo je družbi prinesel generalni direktor Terrence Moorehead, sem prepričan, da nas čaka še dolga in obilja polna prihodnost.”

NEDAVNI DOGODKI V NAŠI GLOBALNI DRUŽINI:


Synergyjev summit “Blossom” (“Razcvet”) v Južni Koreji


V Južni Koreji, najmočnejšem Synergyjevem trgu, smo v novembru organizirali še en izjemen summit. Ta je bil zaznamovan s presežniki, saj ga je obiskalo kar okoli 5 500 navdušenih udeležencev, poleg tega pa je bilo podeljenih veliko nagrad za napredovanja v stopnjah. Koreja je namreč dobila dva nova Presidential Executive člana in dva nova Double-Presidential Executive člana. Tem najvišjim stopnjam se je pridružilo tudi nekaj novih članov na stopnjah Diamond, Emerald in Pearl Executive. Korejski člani kar letijo!

Dogodek je bil tudi prva priložnost za Synergyjeve člane, da spoznajo Terrenca Mooreheada, hkrati pa so lahko prisluhnili Lyndi Hammons, proslavili svoje uspehe v letu 2018 in, kar je najbolj pomembno, dobili so navdih za še večjo rast v prihajajočem letu 2019.

SYNERGY “ELEVATE” EVROPSKO SREČANJE LETA

Naši vodje in člani iz celotne Evrope so se jeseni zbrali v Torinu in spoznavali, kako se še lahko izpopolnijo v svojem poslu ter pridobivali nove informacije o ozadju izdelkov. Odlični predavatelji so predstavili, kako pomemben je mikrobiom za naše zdravje. Nova orodja ter izobraževanja o izdelkih so bila zelo dobro sprejeta, sam dogodek pa je zelo uspešno predstavil potencial, ki ga ima Synergy v Evropi. Veselimo se še večje rasti na evropskih trgih in novih možnosti, ki jih imajo naši člani, da lahko spremenijo še več življenj na bolje.

Japonski člani so obiskali Utah

Glavna pisarna v Utahu je pred kratkim gostila skupino japonskih vodij kot nagrado za njihove dosežke. Člani, ki so se kvalificirali za obisk, so uživali v Moabu in ob ogledu nacionalnega parka Arches, člani korporativnega vodstva pa so jim razkazali tudi našo novo zgradbo. Popeljeli smo jih skozi Hughesov center za raziskave in razvoj, kjer so se lahko učili od naših znanstvenikov. Spoznali so tudi prostore našega poslopja v Spanish Forku, kjer jih je navdušila pomembnost dela, ki ga tam opravljamo. Družba Synergy pa je s tem dobila odlično priložnost, da se na tak način zahvali in še dodatno motivira te posebne goste.

Synergyjev simpozij z Lyndo Hammons na Japonskem

Podpredsednica oddelka za nadzor kakovosti Lynda Hammons nadaljuje s potovanjem po svetu in pred kratkim je predavala tudi pred večjo skupino članov na Japonskem. Njih in njihove goste je navdušila s predavanjem o zahtevnih procesih, s katerimi v podjetju Synergy zagotavljamo kakovost naših izdelkov. Naši azijski trgi še vedno rastejo in še naprej so njihove oči uprte v delo, ki ga v Spanish Forku opravljamo v našem oddelku za zagotavljanje kakovosti in ki ga opravljajo naši zaposleni v proizvodnji.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam