Elite Honors 2019


Elite Honors program se že četrto leto vrača z namenom spodbujanja članov, da gradijo svoj posel na način, ki je usmerjen v stabilnost ter organsko rast!

Elite Honors vam pomaga, da si vsak mesec postavite pravi cilj, povečujete volumen posla in s pravimi aktivnostmi gradite temelje svoje organizacije. Odločite se in dosezite Elite Honors vsak mesec in nikoli ne podvomite v svojo sposobnost uspeti ter pustiti pečat.

KAKO SE KVALIFICIRATE ZA ELITE HONORS V LETU 2019

V koledarskem mesecu:
• Ustvarite minimalno 600CV volumna na TC1
• Osebno sponzorirajte novega partnerja z najmanj 200CV aktivacijskega volumna

Tisti, ki boste Elite Honors programu sledili vsak mesec, boste tudi najbolj izkoristili vse prednosti našega odličnega Mega-Match sistema nagrajevanja, izkusili povečanje svojega posla in bili za svojo konstitentnost odlikovani ter nagrajeni z različnimi presenečenji, ki jih pripravljamo za vas.

Ste že slišali za Synergy Vision Retreat? Mesečno doseganje Elite Honors kvalifikacij, vam bo v pomoč pri osvajanju kvalifikacij za pot v Utah. Preverite, kako se kvalificirate za Vision Retreat tukaj.

In ne pozabite: Tudi najnovejši Team Level bonus se vam ponuja. Uporabite smernice programa Elite Honors za gradnjo vašega posla in napredujte na stopnje Team Leader, Team Manager, Team Director in Team Elite ter se potegujte še za dodatne bonuse. Za več informacij kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam