Novi Emerald Executive – Fernando Gatti

Synergy WorldWide ponosno sporoča, da ima Evropa novega Emerald Executiva: Fernanda (Nanda) Gattija! Odličnost se kot rdeča nit vije skozi življenje Nanda, ki se večino časa mudi v čarokrasni Italiji. Čeprav se je našim vrstam pridružil dokaj pred kratkim, je gonilna sila naše družbe na evropskih tleh, ki je marsikoga poučil, kako do elitnega zdravja in čim bolj izkoristiti poslovne priložnosti, ki jih nudi naša družba.

Nando bo takoj izstrelil, da za svoje uspehe ni zaslužen izključno sam, ampak si za njegovo cvetočo organizacijo prizadeva njegov celotni tim. Nando kot zgledni vodja daje podporo timu na prvo mesto, šteje čisto vsak član njegovega downlina.

»Ko sem se pred dvema letoma pridružil Synergy WorldWide, sem si zastavil za cilj, da takoj začnem spreminjati življenja ljudi, a je bila pot posejana z izzivi. Čisto vsak vodja je moral kdaj v svoji karieri ponovno zgraditi celotno strukturo svoje organizacije, preden je lahko segal po najvišjih zvezdah. Moja uplina in sponzorja, Presidential Executive Paul Blad in Diamond Executive Bart Woodcook nam vsem pomagata, nas podpirata in pomagata zastavljati cilje za vnaprej. Že ves čas pomagata ustvarjati oprijemljive in realistične sanje.

Vsak vodja v moji organizaciji je močno zavihal rokave v izgradnjo in rast svojega posla. Vem, da ima sleherni od njih neverjetne potenciale in lahko pomaga do uspeha celotnemu timu. Vsak član našega tima, od prekaljenih mačkov do čistih zelencev, se je izkazal za zelo zanesljivega, ki ga ne zmotijo nobene omejitve in ovire. Kot lepilo nas vežeta skupaj lojalnost in spoštovanje, s čimer bomo še naprej veljali za zgled uspehov za druge.

Naš posel raste s pomočjo Dana, Adele in vsega osebja Synergy WorldWide, naši partnerji pa se razvijajo v izjemne vodje in zgled trdega dela ter predanosti.

Rad bi se zahvalil Nicoli in Sari, Luiginu in Micheli, Faustu in Anni, Giorgiu in Eleni, Robertu in Eleni, Filippu in Marini ter Eriu. Iskrena hvala vašim družinam in vašim vodjem. Posebna zahvala pa pritiče tudi Roberti, ki je čislanja vreden zgled ponižnosti in preprostosti, ki vodita do uspeha. Rad bi se zahvalil tudi slehernemu partnerju. Vsi ste za nas dragoceni.«

Vsi, ki sodelujemo s Synergy WorldWide, želimo na tem mestu iskreno čestitati Nandu za ta izjemni mejnik. Ponosni smo na tvoje vodstveno delovanje v Evropi in se že veselimo številnih novih uspehov v prihodnosti.

»Kar se mene tiče, mora dober vodja premoči naslednje vrline: kompetentnost, strast, stanovitnost in jasno vizijo. Nando jih ima vse. Dosledno uresničuje poslanstvo Synergy WorldWide, zato je tudi priča uresničevanju svojih ciljev in ciljev svojega tima. Dragi Nando, iskrene čestitke za stopnjo Emerald Executive. Nando je svojevrstnež, ki bo z roko v roki s svojim timom dokazal, da lahko s pozitivno naravnanim timskim delom sežemo do vseh zvezd.«

- Adele Pastore, regijska direktorica za Južno Evropo

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam