ProArgi-9+ je objavljen v PDR 2019


ProArgi-9+ has once again beProArgi-+9 je ponovno uvrščen v letošnjo izdajo Digitalnega referenčnega seznama za zdravnike, ki se je pred tem imenoval Referenčni seznam za zdravnike, zato je ljudem dana večja priložnost, da odkrijejo neverjetne koristi naše prodajne uspešnice.

Zdravstveni delavci po vsem svetu že več kot 70 let segajo po PDR kot po zanesljivem viru informacij o zdravilih in predpisanih substancah. Tudi njegova letošnja različica, ki je na voljo samo še v digitalni obliki, se tako kot prejšnje tiskane še naprej uporablja v praktično vseh ordinacijah, lekarnah, bolnišnicah in knjižnicah. PDR predstavlja najbolj ažuren, priznan in spoštovan referenčni vir za zdravstvene delavce. Vsebuje podatke z embalaže izdelkov, navodila za odmerjanje, fotografije in še marsikaj drugega.

Upamo, da bo ta javno dostopni vir spodbudil več ljudi, da odkrijejo ProArgi-9+ in tudi druge seznanjajo z njegovim pomenom za podporo zdravega življenjskega sloga.


»ProArgi-9+ je najkakovostnejše prehransko dopolnilo z l-argininom na svetu. Patentirana formulacija združuje močne koristi l-arginina za srce in ožilje z več sestavinami za zdravje srca vrhunske kakovosti, s pomočjo katerih vašemu srcu in ožilju nudi optimalno podporo.

ProArgi-9+ je bilo formuliran v sodelovanju z vodilnimi znanstveniki in strokovnjaki za srce in ožilje, ki so opravili obsežne raziskave glede ustrezne uporabe l-arginina za izboljšanje zdravja srca.«
Digitalni referenčni seznam za zdravnike (Prescribers’ Digital Reference, PDR, 2019)

Opomba: izdaja PDR za leto 2019, ki vsebuje informacije o ProArgi-9+, je na voljo izključno v digitalni obliki. Prikazi iz tiskane knjige so namenjeni izključno omembi nekdanje široko razpoznavne tiskane izdaje.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam