Synergy je upihnil 20 svečk

Synergy WorldWide je pred 20 leti ugledal luč sveta kot majhen proizvajalec kozmetičnih izdelkov, ki je predstavljal veliko poslovno priložnost za vse pogumne duše, ki so bile pripravljene širiti glas o njegovih izdelkih. Vendar takratni pionirji niso vedeli, da bo Synergy nekoč postal rešitev za milijone ljudi, ki hočejo poživiti svoje zdravje in pustiti pečat.

Rodi se »pustiti pečat«


Ustanovitelj Synergy WorldWide, Dan Higginson, je kot mladenič sodeloval s Centrom za razvijanje vodstvenih sposobnosti Stephena R. Coveya. Kot svetovalec je potoval od podjetja do podjetja in jih učil načel Coveyeve knjižne uspešnice, Sedem navad uspešnih ljudi. Sčasoma so ga dodelili več družbam za direktno prodajo, do katerih je bil sprva zelo zadržan. Vendar je zelo hitro spoznal, da same po sebi niso slabe in da so lahko celo izjemne, pod pogojem, da z njimi sodelujejo izjemni ljudje.

Dan je želel ustanoviti družbo, ki bi pritegnila in nagrajevala izjemne ljudi. Po njegovem mnenju so to ljudje, ki si želijo pomagati drugim. Ljudje, ki pripravijo sebe in druge do tega, da spreminjajo svet. Tisti, ki znajo dati, tisti, ki sprožajo spremembe, tisti, ki narekujejo trende. Ja, vedel je, da bodo Synergy zgradili takšni ljudje za takšne ljudi.

Moški in ženske s podjetniško žilico so se pridružili Danu in drugim v upanju, da bodo vplivali na vsakogar, ki jim bo prečkal pot. Skupaj so ustvarjali drugačen dohodek kot večina, obenem pa uživali izjemne izdelke. Začeli so vplivati na druge in pri svojem delovanju imeli pred očmi prihodnost. »Pustite pečat« je postal na kožo pisan iskreni moto Synergy WorldWide.

Začetki na Japonskem


Ker je Dan želel poskrbeti za močno mednarodno prisotnost družbe, je najprej začel delovati na japonskem tržišču, ki je takrat veljalo za najtrši oreh uspeha v direktni prodaji. Ker Japonci dajejo izjemen pomen kakovosti izdelkov in njihovi znanstveni validaciji, je zanje samo najboljše dovolj dobro. Dan je vedel, da če bo Synergy požel uspehe na Japonskem, bodo izjemni rezultati sledili tudi drugod. Naši prvi zaposleni in distributerji so se lotili dela in sprožili domine. Igra na srečo se je splačala, naša prisotnost na Japonskem pa je hitro postala naš največji adut.

Synergy sklene partnerstvo z Nature's Sunshine Products


Pionirji so samo eno leto po ustanovitvi podjetja, leta 2000, dobili na mizo ponudbo za nakup s strani priznanega velikana v svoji industriji, Nature’s Sunshine Products (NSP), ki se vedno znova izkaže kot sila za napredek na področju zdravja in dobrega počutja z izjemnimi izdelki in ki omogoča stalno rast. Nature’s Sunshine je spoznal, da ima Synergy WorldWide postavljene trdne in zavidanja vredne temelje na Japonskem, ki jih poganjajo prave poslovne vrednote, zato je želel kupiti mlado družbo, kateri pa bi pustil njeno blagovno znamko in poslovno strukturo. Seveda bi nakup s strani NSP Synergy WorldWide pomagal na več načinov. Vrhunski proizvodni obrat, sposobni in kompetentni sodelavci v pravnem oddelku in leta strokovnih znanj in izkušenj v industriji so samo prilivali olja na ogenj zagona, ki so si ga naši pionirji prizadevali ustvariti.

Po le nekaj mesecih pogajanj je Synergy WorldWide uradno postal podružnica v izključnem lastništvu Nature’s Sunshine Products. Obe družbi sta čez noč začeli druga drugi močno pomagati, kar je naznanjalo začetek dolgoročnega in razcvetajočega se partnerstva.

»Synergy je izjemno močna blagovna znamka z neverjetnim potencialom. Edinstveni smo po posvečanju elitnemu zdravju (Elite Health), s katerim lahko spreminjamo življenja. In dejansko smo šele na začetku poti.«
- Terrence Moorehead, generalni direktor NSP

Synergy WorldWide danes


Synergy WorldWide se je tekom 20 let razvijal in spreminjal, a njegove temeljne vrednote so ostale nedotaknjene. Najbolj je zaslovel s svojim izdelkom za zdravje srca, ProArgi-9+, s svojim dobrodelnim delom po vsem svetu, s svojimi najnovejšimi izdelki, namenjenimi elitnemu zdravju (Elite Health) in mikrobiomu, in s svojim nenadkriljivim sistemom nagrajevanja. Poleg tega pa le malokatera druga družba lahko zatrdi, da tako kot mi preizkuša kakovost, čistost in učinkovitost sleherne serije svojih izdelkov v lastnih prostorih in da se lahko iz dneva v dan zanese na svoje visoko tehnološke laboratorije in klinike, v katerih potekajo klinične študije, s katerimi znanstveno potrjujemo delovanje svojih izdelkov.

»Synergy je še vedno izjemna družba, za kar se lahko zahvalimo številnim čudovitim ljudem z vsega sveta, ki se trudijo spreminjati naš planet. Iščemo poti za služenje svoji skupnosti. Iščemo poti za boljše počutje in zdravje svojih prijateljev in družin. Drugim predstavljamo formulacije in rešitve s trajnimi koristmi. Organiziramo oddihe in usposabljanja, na katerih navdihujemo in nagrajujemo smele podjetniške duše. Proslavljamo dosežke drug drugega. Trudimo se pustiti pečat.«
- Dan Norman, predsednik Synergy WorldWide

Na svoje izdelke in poslovno priložnost smo lahko upravičeno ponosni, vendar se od drugih razlikujemo po svoji kulturi. Synergy je postavljen na temeljih iskrenosti, integritete in doslednosti. Vsi, ki se pridružijo njegovim vrstam, se zavedajo, kako pomembne so za nas te vrednote.

Vrednote, ki privlačijo izjemne vodje v Severni Ameriki, Aziji in Evropi. Trenutno najbolj izstopa naše največje tržišče, Južna Koreja, na čelu katerega so naši pridni vodje z ‘Executive’ stopnjami, med katerimi velja omeniti predvsem Yun Tae in Han Tae Hwanga. Prav letos novembra bo Južna Koreja ponosno gostila svetovno srečanje ob 20. obletnici družbe, na katerem bodo proslavljali našo preteklost ljudje z vsega sveta, ki bodo družbo v prihodnosti izstrelili med zvezde.

»V tem poslu so tvoje ‘premoženje’ ljudje. Če imaš najboljše izdelke in sistem nagrajevanja, a ti primanjkuje izjemnih ljudi in vodij, ostaneš praznih rok.«
- Dan Higginson, ustanovitelj Synergy WorldWide

Synergy WorldWide s trdnimi temelji, dvema desetletjema izkušenj in kot del družine NSP čaka svetla prihodnost. Letos obeležujemo 20-letnico začetka poslovanja. Vabimo vas, da spreminjate svet in da z roko v roki z našimi zaposlenimi in distributerji po vsem svetu izboljšujete življenja po vsem svetu. Ugotovite, kako pustiti pečat v svojem okolju in z našo pomočjo spreminjati življenja po vsem svetu.


Pridružite se nam na svetovnem srečanju, na katerem bomo obeležili 20. obletnico ustanovitve družbe! Za več informacij kliknite tukaj.

CONVERSATION

0 komentarji:

Objava komentarja

Instagram

Sledi nam